facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Blixland Gård og Hestesenter

Blixland Gård og Hestesenter

Info

Blixland Hestesenter er et aktivt ridesenter med undervisning hele året med kompetente beridere og instruktører. Gjennom sommeren 2013 kommer vi til å ha flere uker med rideleir på Blixland , og noen spisset mot feltritt.

Historie

Rideleir 2016

Nå er kursplanen for sommerferien klar. Vi satser på å få til en spennende og variert kurs- og treningssommer. Vanlig rideleir, feltrittsleir, treningsleir for ungdom og voksene i sprang og dressur. Med dette vil det bli et bredt og godt tilbud til ryttere på alle nivåer og i alle aldere.


Rideleir aktiviteter

Når du ankommer rideleir får du utdelt hest eller ponni som passer for deg. Rideundervisningen tilpasses rytterens ferdigheter og deltagerene blir delt inn i små grupper etter ridemessig nivå. Som regel er man ikke mere enn 5 på gruppa. På rideleir rir vi to ganger om dagen med unntak av søndag og onsdag. I løpet av uken som rideleiren varer, vil du blant annet få være med på følgende:
Undervisning i dressur, sprangridning og feltritt.
Rideturer i skogen.
Teori om forskjellige tema
Og selvsagt må vi prøve oss på litt gymkhana/ mounted games.
Det blir også:
Praktisk stallopplæring
Fôring, måking, flising og rutiner i stallen
Pussing og stell av hest og utstyr,
Praktisk og teoretisk kunnskap om ulike hesteraser, hestens anatomi og mye mer.

www.blixland.no/rideleir

Om kveldene blir det grilling og forskjellige kveldsaktiviteter.

klikk her for påmelding:
http://www.blixland.no/rideleir/pamelding.html

Adresse: Myraveien 55, 1825 Tomter
Telefonnummer: 481 06 246
on.dnalxilb@tsop
By: Tomter
Rute: Myraveien 55
Postnummer: 1825



relaterte søk: blixland hester til salgs, blixland feltritt, blixland rideleir 2018, rideskole østfold, blixland facebook, blixland hest no, blixland rideleir 2017, marits rideskole
Anmeldelser
Det var veldig gøy og få oppleve og få sale på hesten selv, men hesten jeg ridde på var ikke en helt god ridehest. Jeg falt av på en privattime! Det er ikke det beste stedet du kan ri for og si det sånn! Ikke dra dit. Anbefales ike!
Koselig sted med mange trivlige folk.
Hadde time med Kaia på terrengbanen, veldig gøy og lærerikt!!
Helt fantastisk!
Nydelig rideskole!
Jeg vil gjerne jobbe der.
Flott sted på denne planeten
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Blixland Gård og Hestesenter.

Tomter ridesenter

åpningstider, plassering. Myraveien 55 tomter rideskole kart bykart, satellitt visning. Blixland Gård og Hestesenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Blixland Gård og Hestesenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Blixland Gård og Hestesenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler