facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Blomster og bier

Blomster og bier

Info

Vær med på å redde biene! Bestill ditt hotell for villbier og andre insekter i dag ved å sende epost til [email protected]. Kun 395 kr (+ frakt.) Vakkert, håndlaget biehotell.
Vi samler opp bestillinger i en begrenset periode.

Historie

La meg fortelle litt om blomster og bier...

Som du sikkert allerede har hørt om; i Norge, som i resten av verden, er noen små, arbeidssomme skapninger truet. Det kan være flere årsaker til dette, men blant annet er det at mer og mer bebyggelse skyver innsektenes naturlige habitater bort. Bier og humler, som begge er avgjørende for at vi skal få god innhøsting av frukt, bær og grønnsaker, er rett og slett på vei til å forsvinne. Spesielt i byer og tett bebyggelse med lite innsektsvennlige hager er de flittige arbeiderne sjeldne syn. Det er faktisk ganske dramatisk!

Hva kan DU gjøre for å redde våre viktige venner?

La hagen vrimle av fristende blomster som bier og humler elsker, og som de kan hente nektar fra. Og i tillegg kan altså disse dekorative, og nyttige husene fungere som trygge fristed for bier.

Biene er snart i anmarsj; kjøp et biehus og blomsterfrø for bier, så kan du ta imot dem med åpne armer. Og de vil takke deg ved å sørge for frukt og bær til høsten :)

Biehotell og blomsterfrømiks for bier: Kun 450,- (pluss evt postoppkrav).

Ta kontakt eller bestill på [email protected]

Adresse: Hamar, Norway
By: Hamar


Nærliggende lignende selskaper
Myntmesterens hage. Myntmesterens hage. 9 km Privat hage i Hamar som er åpen for venner og andre interesserte. Hovedsakelig roser ...
Anmeldelser
Oversatt av Google Fint sted Original Nice place
Oversatt av Google Hyggelig lekeplass Original Nice playground
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler