facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Blue note music

Info

Norsk noteforlag med hovedkontor i Oslo.



"Oslo beste klubbscene!"
Adresse:
Telefonnummer: + 47 918 17 171
By: Oslo


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Blue Note store, Blue note artists, Blue Note Tone Poet, Blue Note 80 Series, Blue Note Tone Poet 2021 releases, Blue Note Review, Blue Note jazz posters, Impulse Records
Anmeldelser
Særdeles bra sted, med hyggelige ansatte og effektiv servering. Persiennene gir meg Pulp Fiction vibber, og det hadde ikke overrasket meg om Bonnie & Clyde dukket opp av én av sittegruppene. Veldig god klang og aroma under Reiersrud-konsert, men trekker veldig at det var 80% ståplasser
Koselig ,brun pub med fin atmosfære. Mye bra konserter nesten hver dag på kvelden. Anbefales når som helst.
Supert sted for intime konserter. Godt utvalg av drikke. Herlig atmosfære. Anbefales
Meget bra pub: var på en skikkelig bra konsert der med GPG, GuttaPåGangen. Rent og pent og alt man egentlig trenger i en god pub. Hyggelig og serviceinnstilt personale : kommer gjerne tilbake dit.
Herr Nilsen er en institusjon i Oslo sin konsertverden. En klassisk klubbscene hvor du kommer nærme både musikere og publikum. Temperaturen og stemningen er høy. Historisk sett har det vært mye jazz på Herr Nilsen, men de senere årene er programmet utvidet med egne kvelder for andre genrer også. Stedet tilbyr et tilpasset utvalg av øl og vin.
Super bra konsertscene og pub med tidenes beste ansatte. Mye bra live musikk, spesielt på fredager
God stemning hele veien, og kjempetrivelig betjening. Og med så flotte konsertopplevelser i tillegg, så må det bare bli topp skår.
Det er et hærlig sted. Topp for oss musikkelskere på konserter. Bra lyd: Takk til Østkanten Bluesklubb for godt arrangement.
En koselig pub som har vært flinke og satset på live opptreden. Både av proffe og glade amatører som vil vise hva de står for. Vel verdt et besøk. Er du gjest i Oslo dreier du inn gaten ved Grand og går 200m til du kommer til en åpen plass med trikkestopp. Der er det.
Supert jazzsted både på dag og kveld. Koselig atmosfære og god service.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Blue note music.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Blue note music adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Blue note music. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Blue note music med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler