facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bluebox

Info

Studentenes kulturhus i Grimstad

Snapchat: blueboxgrimstad
Instagram: @Blueboxgrimstad

Post @ bluebox.no

Historie

Bluebox er studenthuset på Campus Grimstad.
Studenthuset eies av Studentsamskipnaden i Agder, og drives av ca 50 frivillige studenter samt en ansatt plass-sjef.

Vi har en topp moderne konsertscene med plass til 700 personer, 2 barer, samt en hyggelig dagkafé.
Det er studentene, i form av linjeforeninger og studentaktiviteter, som bestemmer hva som skal skje på studenthuset! Åpent møte tirsdager i oddetallsuker kl 16.15 i 2.etg.

Booking: [email protected]
Andre henvendelser: [email protected]
Vil du bli frivillig: [email protected]

Adresse: Jon Lilletuns Vei 9, 4879 Grimstad, Norway
By: Grimstad
Rute: Jon Lilletuns Vei 9
Postnummer: 4879


åpningstider

Mandag: 12:00 - 18:00
Tirsdag: 12:00 - 18:00
Onsdag: 12:00 - 18:00
Torsdag: 12:00 - 18:00
Fredag: 12:00 - 18:00


relaterte søk: bluebox grimstad, blue box solarium, bluebox ålesund, bluebox solstudio registrering, bluebox solstudio, bluebox solstudio hjemmeside, blue box shop, bluebox grimstad kommende aktiviteter
Anmeldelser
Jawid er best! Tar vare på kunder og er snill og grei.
Hadde jeg kunne gitt 0 stjerner ville jeg med glede gjort det. Mer amatørmessig opplegg skal man lete lenge etter. Dette er tredje konsert jeg har vært på hvor virkelig alt har vært helt under mål. Kø på over 1 time, gjorde at jeg ikke rakk konsertene og nei jeg kom ikke langt etter anbefalt tid. Når det kommer til jakketjenesten er det selvfølgelig bra at dette er inkludert. Men når det ender opp med at folk bare bryter barrieren og henter ting selv fordi det ikke er nok folk, resulterer sette i at feil jakker blir tatt og folk mister ting. HVOR MANGE GANGER MÅ DETTE SKJE FØR DERE SKJØNNER HVIR DÅRLIGE DERE ER? Vi sang sanger om hvor dårlige opplegget deres var i køen.. Udugelig
Utrolig flott at studentene har en plass som kun fokuserer på trivsel og det sosiale mellom studentene, og at alt skal gå i null og faktisk ikke tjene penger på studentene! Et viktig tilskudd til studietiden! Gøye arrangementer og billig øl, kort oppsummert. 10/10. Vi sees på Bluebox!
Kostlig studentmiljø og godt utvalg av drikkevarer. Om du bare skal ha en kaffe, en øl, eller bare vil være sosial, så er dette plassen for deg. Er også bra utested i helgene.
De som driver det vet ikke hva de holder på med. Stedet er ukoselig og prisene er latterlig høye mtp. at dette er et studentsted. Det hjelper ikke at vaktene er maktsyke og ser på alle folk som potensielle terrorister.
En grei plass for studenter med rikelig tilbud på fester og konsert med jevne mellomrom. Noen konserter er åpent for alle over 18 år, mens noen arrangementer er for studenten.
Hyggelig sted å ta seg en øl på dagtid, bra konserter og arrangementer.
Fin plass for studenter. Billige konserter men litt dyr øl.
Gøy plass å være som student blandt studenter!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bluebox.

Grimstad fest og underholdning

åpningstider, plassering. Jon Lilletuns Vei 9 grimstad sports- og arrangementsarena kart bykart, satellitt visning. Bluebox adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bluebox. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bluebox med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler