facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Boba Cha

Boba Cha
"Boba Cha - Serving your Quality Bubble Tea in Main Street of Oslo, Karl Johan.Come by for a refreshing drink.1. Select base tea2. Select flavorToppingsIce levelSugar level"
Adresse: Skippergata 32 , Oslo 0154, NO
Telefonnummer: 992 00 888
By: Oslo
Rute: Skippergata 32
Postnummer: 0154


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 13:00-22:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: boba cha oslo meny, boba cha sushi, boba cha pris, bubble tea oslo, boba cha bekkestua, boba cha stavanger, boba cha menu, bubble tea oslo s
Anmeldelser
Betjeningen var super hyggelig Bestilte en boba med tapioka og disse var ikke bra De pleier å være chewy, men disse oppleves bløte på utsiden og tørr og sand aktig på innsiden
Var en veldig ekstremt søt ung kvinne i kassen, som var hyggelig hele oppholdet vårt der. Vi bestilte både boba og sushi hvor begge var ekstremt gode. Boba tea hadde fin pris med tanke på hva andre boba plasser har og sushien var billig for så god smak og så mange gode biter. Anbefales sterkt
Litt lite innbydende å sitte inne og spise. Ok mat. Men dessverre ikke mer enn 3 stjerner.
Deres drikker er like gode hver gang, er derimot ikke like fornøyd med deres sushi. Spessielt deres nigiri
Kjempegod milk tea! Har ikke prøvd noe annet, men gleder meg hver gang til å stikke innom
Beste bobble tea i Oslo! Grei pris for bobble tea og de har også solid pris for sushi. Ansatte kan variere, men hun ene ansatte som jobber her er veldig flink til å lage bobble tea, spør alltid om hun kan lage bobble tea når jeg kjøper, smaker flere ganger bedre enn når noen andre lager! De lager mat og te raskt, eneste som kan bli bedre er nettsiden deres, er fortsatt litt hakkete og mangler en del funksjoner.
Norges beste bubbletea! Eneste minus er at de ikke har mer enn 2 poppinger å velge mellom, så ikke alltid man får favorittsmaken sin. Skulle ønske de hadde jordbærpopping inne fast så jeg slapp å ringe hver gang… De burde også lage ett bedre køsystem, for blir fort stappfullt der inne.
Litt trangt og man må forvente kø. Pleier i stikke innom på lørdager så det er kanskje ikke så rart. Personalet er veldig hyggelig. Kjøper som oftest Boba tea når vi er der. De er utrolig gode.
Smakte helt forferdelig, alt for søt, besk og kvalmene. Lite og trangt, vond lukt, Ikke å anbefale. Kjøp heller på teaOlogy som ligger like i nærheten, mye bedre og fint sted!
Jordbær Milk Tea'en smakte ekstremt falsk jorbær i tillegg til at den var sur. Ikke som forventet..
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Boba Cha med offentlig transport


Jernbanetorget 100 meter
11
12
19
Jernbanetorget 110 meter
74
80E
83
Dronningens gate 110 meter
11
12
13
19
Jernbanetorget 110 meter
12N
19N
31
31E
3N
42N
4N
54
5N
60
70
70N
Jernbanetorget 150 meter
11N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Boba Cha.

Oslo taiwansk

åpningstider, plassering. Skippergata 32 oslo bubble tea kart bykart, satellitt visning. Boba Cha adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Boba Cha. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Boba Cha med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
TeaOlogy TeaOlogy 194 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler