facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bobben Gatekjøkken & Pizzeria

Info

Kvalitet, volum, smak og pris på vår mat og er første prioriteringen vår.

Historie

Kvalitet på vår mat og smak er første prioritering!

Adresse: kongshavns gate 3, 3970 Langesund, Norway
Telefonnummer: 35966661
on.nebbob@ofni
By: Langesund
Rute: kongshavns gate 3
Postnummer: 3970


åpningstider

Mandag: 13:00 - 22:00
Tirsdag: 13:00 - 22:00
Onsdag: 13:00 - 22:00
Torsdag: 13:00 - 22:00
Fredag: 13:00 - 23:00
Lørdag: 13:00 - 23:00
Søndag: 13:00 - 22:00


relaterte søk: bobben langesund, papas langesund, bobben meny, bobben langesund meny
Nærliggende lignende selskaper
Papas Restaurant Papas Restaurant 100 meter Utrolig god italiensk pizza! Dette stedet er populært og stort sett alltid fullt somm...
Brygga Kiosk & Grill Brygga Kiosk & Grill 136 meter En liten og god, gammeldags kiosk ved Skibladnerbrygga i Hamar. Har noe begrenset åpn...
Brygga Kiosk og Grill Brygga Kiosk og Grill 136 meter Beste stedet i langesund, milkshake spesial anbefales på det sterkest
Anmeldelser
Jeg hadde biff tallerken var mer som sopp tallerken. store porsjoner så det var ok. Hvis jeg ikke hadde deluxe shaken ville det blitt en 2-stjerners. For mye å velge på menyen, vil velge pizza neste gang.
Kebaben som ble servert så helt forferdelig ut i tilegg til at kjøttet smakte mel. Maten var også dyr i forhold til andre kebabsjapper, det var kunn 1 størrelse på kebaben og det gikk ikke Ann å velge styrke. Mannen i kassa var også ganske uhøffelig
Bare en størrelse på kebaben og du fikk ikke velge styrke. Salaten var dårlig hakka opp så jeg fikk store salat biter i kebaben. Kjøttet var mer som deig enn det var kjøtt. I tillegg til at pita brøde smakte surt og prisene var alt for høye til den type dårlig kvalitet mat.
Rent og pent lokale, musikk på snakkenivå som passer til omgivelsene, hyggelige ansatte og en variert meny. Gode retter.
Rent og fint lokale, men han «gadd ikke» å lage en rett en time før stengetid..
Drar hit når vi bor på hotellet i Langesund. Her får man godt utvalg i gatekjøkkenmat som smaker over gjennomsnittet godt, og porsjonene er store. Han som jobber der var veldig hyggelig, pratet med barna og ga dem til og med ballonger som han skrev navnene deres på. Sånt liker vi.
Grei plass med utrolig mye forskjellig å velge mellom. Var litt lang vente tid, men var forståelig med tanke på hvor store porsjonene var. Typen fikk feil mat, men servitøren fiksa det veldig fort. Så veldig fornøyd med servicen.
Hyggelig og god service. Men pizzaen jeg fikk utlevert var ikke ferdig stekt, sprø bunn med ett tjukkt lag ustekt pizzadeig. Som gjør det vanskelig å spise/bedømme maten. De får for servicen, får vente med stjerner på maten til etter jeg har stekt ferdig pizzaen.
Dette er den herlige kombo av gatekjøkken isbar kafe og restaurant. Holder igjen 1 stjerne til jeg har fått spist mer på menyen har smakt Beef burgeren der var god den kunne vært bedre var ikke noen "stor matopplevelse men så delikat ut men mangla den siste emmmften som noen få burgere/ steder har. Men helt innafor de har stort utvalg av "gatekjøkkenmat" i tilegg har de biff og salat og litt anna godt som isbar. Kvaliteten på maten ihverfall beef burgeren er høy, prisene er også nokså høye. Stor pluss for god inneplass til bespisning og solid uteplass med benker osv til å spise å hvile i sola.
Maten smakte lite, servitøren stresset veldig og tok seg lite til til kundene. Kan ha vært mye trykk, men allikevel. Å fikk heller ikke hva jeg bestilte. Pent sted på sommeren, men bli bedre med maten.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler