facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bobil

"Bobil og Fritid AS skal være en motpol til alle store bobilkonsern og forhandlere der man blir slukt av flotte lokaler og høye kostnader.Bobil og Fritid AS tilbyr kommisjonssalg av bobiler, vogner, og biler for privatpersoner. Vi tilbyr gunstige avtaler og flotte lokaler der DIN bil får plass innomhus. Dette skaper bedre opplevelse for nye kunder, da bilene alltid er rene ute og inne.Alle biler står med strøm og lys, varme etter behov. Da får bilenes nye eiere virkelig kjenne på følelsen av å komme “hjem”.La oss hjelpe deg med valget av din nye feriebolig på hjul. Bobil og Fritid AS har mange års erfaring innen salg og service av bobil og caravan.Hos oss gir vi deg friheten til å velge!"
Adresse: Mysen veien 19, 1890 Rakkestad
Telefonnummer: 90833690
By: Rakkestad
Rute: Mysen veien 19
Postnummer: 1890



relaterte søk: Eura Mobil erfaringer, Bobilparkering Rakkestad, Bobilservice
Nærliggende lignende selskaper
Bobil & Fritid AS Bobil & Fritid AS 60 meter Bobil og Fritid AS er en frittstående forhandler av bobiler og biler. Vi selger primæ...
Anmeldelser
Her er det mye fint å få kjøpt innen bobiler. Flott hall.
Utrolig flott forhandler og rådgiver!. Alle bobilene var rene, blankpolerte og virkelig en flott utstilling innendørs. At de som jobber der er dyktige, og helt vanlige entusiaster som oss selv, er bare enormt.
Meget bra.Hyggelige og imøtekommende.Fine,rene biler til salgs.Innendørs salgstall for alle biler.Verdt et besøk for bilkjøpere.
Her er det bobiler til enhver smak.
Bobil og Fritid opplevdes som profesjonell. Hyggelig atmosfære. Ryddig og innholdsrik butikk. Her får du alt på et sted, og blir godt ivaretatt.
Som jeg angrer på at jeg kjøpte Bobil på dette stedet...
Fantastisk hyggelig kar som geleidet oss rundt og viste oss de forskjellige bilene, etter stengetid.
God service og trivelig og hjelpsomme ansatte og eiere
Flinke ansatte som går den ekstra milen for kunder. Kan anbefales
Hyggelig folk: Mye å se på.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler