facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bodø Andelslandbruk

Bodø Andelslandbruk

Info

Bodø Andelslandbruk er et forbrukersamvirke som ved hjelp av en gartner dyrker ureiste, økologiske grønnsaker, bær og urter til andelshaverne. I 2013 disponerer vi et areal på ca 4 daa (mål) ute på vakre Fenes.

Historie

Dette er en åpen side for alle som ønsker å følge andelslandbruket.

Vil du bli andelshaver, kan du melde interesse i begynnelsen av hver vekstsesong. Du forplikter deg da til ett år om gangen. I 2015 har vi plass til ca 85 andelshavere.

Andelsprisen i 2015 er på kr 2500 per andel/person. Fordi Bodø andelslandbruk er et samvirkelag (SA) må en i tillegg betale et samvirkeinnskudd (engangsbeløp) på kr 250. Medlemsskap er åpent for alle.

Man høster selv inn sin andel av markens grøde, og alle inviteres dessuten til å delta og bidra etter evne og lyst gjennom hele dyrkingssesongen. Det er etablert fire arbeidsgrupper som man kan velge å delta i: Snekkergruppe, urte- og bærgruppe, gruppe for matinspirasjon- og sosialaktivitet og gruppe for grønne fingre.

Se http://bodoandelslandbruk.no/ for vedtekter og ytterligere info.

Adresse: Fenes, 8020 Bodø, Norway
By: Bodø
Rute: Fenes
Postnummer: 8020


Nærliggende lignende selskaper
Åsbakk Gård Åsbakk Gård 278 meter
Bodin 4H-gård Bodin 4H-gård 8 km Utrolig koselig gård med mulighet for å hilse på alle dyrene. Var fint for både voksn...
Steigen Juletreservice Steigen Juletreservice 9 km Vi er fra Steigen og selger juletrær i Steigen, Bodø, Fauske og Svolvær.
Nordlandsbonden Nordlandsbonden 11 km Her finner Nordlandsbonden aktuell og nyttig informasjon om landbruk fra Fylkesmannen...
Anmeldelser
Selvhøsting av flotte økologiske grønnsaker i nydelige omgivelser. Et pust i hverdagen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler