facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bodø Kommunale Legevakt

Adresse: Plassmyrveien 50, 8008 Bodø, Norway
Telefonnummer: 75557000
By: Bodø
Rute: Plassmyrveien 50
Postnummer: 8008


åpningstider

Mandag: 15:30 - 08:00
Tirsdag: 15:30 - 08:00
Onsdag: 15:30 - 08:00
Torsdag: 15:30 - 08:00
Fredag: 15:30 - 08:00
Lørdag: 00:00 - 23:45
Søndag: 00:00 - 23:45


relaterte søk: Luftveislegevakt Bodø, Bodø kommune, Legevakt tlf, Søndagsåpent Apotek Bodø, Gerica Bodø kommune, Legetime uten fastlege Bodø, Helse Bodø kommune, Vaktmester Bodø Kommune
Nærliggende lignende selskaper
Bodø Legevakt Bodø Legevakt 16 meter Hjelpt meg så å si med engang jeg har vært der. Selvsagt må man forevente at det er v...
Stamina Trening Bodø Øst - Mørkved, Jensvoll og Tverlandet Stamina Trening Bodø Øst - Mørkved, Jensvoll... 264 meter EN curlstang...lang kø, alltid. Veldig ofte kø foran cableX og de forskjellige benapp...
Leger I Nord Leger I Nord 273 meter Oversatt av Google Marcos lovkodeks Original Cod lege markos
Legeattester Legeattester 1 km Kort ventetid på attester for sjømenn, offshore og yrkesdykkere. Vanligvis vil man ku...
Innstranda Legesenter Innstranda Legesenter 7 km Ubrukelig, rett og slett. Dårlig telefonservice, dårlig lege, dårlig oppfølging. De k...
Anmeldelser
Tusen takk for din profesjonalitet! Spesiell takk til Dr. Stina - en førsteklasses profesjonell. To ganger henvendte jeg meg til Stina - oppmerksom holdning, jeg er fornøyd med anbefalingene som Stina ga meg på spørsmålene mine! Jeg uttrykker også min takknemlighet til oversetteren Inna - for hennes hjelp, for hennes støtte!
Fikk møte lege med en gang. Veldig hyggelig, imøtekommende og dyktig lege som henviste videre til spesialist. Opplevde at jeg absolutt fikk den hjelpen jeg trengte.
Har vært her noen ganger i årene som har vært. Og skal du få en rask time her så må du nesten mangle puls. Når jeg har ringt angående smerter og lignende så har jeg blitt fortalt om å kun ta en paracet eller ibux. Og dermed blitt frasnakket om å få timen min. Har som regel hatt en ventetid på 3 timer hver gang jeg har vært her.
Forferdelig service, sure og frekke mennesker som jobber der og ingen hjelp å få. Kunne liksågodt reis til kina og få hjelp der før disse menneskene tar deg seriøst og tar deg inn for undersøkelse.
Hyggelige ansatte. Fikk god hjelp
Nå har jeg sett meg lei av Bodø Legevakt. Over de siste årene har jeg kun fått kommet inn til 1 av timene mine. Da var beine brekt. Senere hadde jeg et stort sår som trengte sting, fikk beskjed av resepsjonisten om å ta på pyrisept og plaster og ho lot meg ikke komme inn til timen min. Såret brukte over 2 måneder på å gro fordi at det var så dypt Jeg gidder ikke å ta kontakt flere ganger når jeg ikke får komme til timen jeg hadde utdelt fordi jeg ble stoppet i resepsjonen. Kontaktet de tidligere i dag og fikk beskjed om å kontakte fastlegen. Tok kontakt med legesenteret, fikk beskjed om at det var legevakten som skulle ta meg i mot når fastlegen min ikke var tilgjengelig. Ringte på nytt. Tidspunktet passet ikke, spurte om jeg kunne knaske i meg Paracet og Ibux frem til et senere tidspunkt. Fikk beskjed om at det ikke var et problem om det kunne hjelpe midlertidig. De lytter ikke når man ringer, og de tar pasientene sine ekstremt useriøse. Jeg har høy smerteterskel og ringer ikke om hjelp før det faktisk er et problem, men da burde jeg bli hørt og tatt på alvor.
5 turer på legevakten nå på 2 uker siste tur nå ble det i ambulanse i tillegg. Kan ikke gjøre noe annet enn å gi smertestilende og sendt hjem igjen. Veit akkurat hva som plagger meg og men først etter 3 turen ble jeg tatt på alvor og sendt på sykehuse enn natt de siste 2 turene fått smertestilende og hjem igjen.
To ganger i mitt liv har jeg vært hær, og begge gangene fikk jeg feil diagnose og deretter resept på medisin jeg derfor ikke trengte. Det var ventetid på flere timer for så å bli gløttet på av en "lege" i ett par sekunder. Man burde fått pengene tilbake når man får så inkompetent behandling.
En venn av meg ble behandlet veldig dårlig hær. De pratet sint til hen uten at hen hadde gjort noe galt og hen måtte sitte i 3 timer å vente på å få beskjed om at de ikke kunne hjelpe. Da hen ventet en god stund gikk hen inn for å spørre hvor lenge hen måtte vente og da ble hen avbrutt for at damen i skranken skulle prate ferdig om persjonelige til med en medarbeider.
God oppfølging av sykepleiere, elendig oppfølging av lege. Ett familiemedlem kom inn med ambulanse og ventet i 1,5 time med intense smerter før lege presterte å komme inn for å fortelle at hun ikke kunne hjelpe og ble henvist videre til sykehus.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bodø Kommunale Legevakt med offentlig transport


Stadiontunet 180 meter
4
4 N
City Nord 240 meter
1
100
2
2 N
200
300
4
4 N
Stadiontunet gamle riksveg 310 meter
1
2
2 N
3

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler