facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bodø Vandrerhjem

Bodø Vandrerhjem
Adresse: Sjøgata 57 , Bodø 8006, NO
Telefonnummer: 75 50 80 48
By: Bodø
Rute: Sjøgata 57
Postnummer: 8006


Anmeldelser
Sengene var harde. Golvet var ikke rent. Dyrt og forhold til standar. Ikke å anbefalte for familier.Rom: 1/5
Rent og pent, grei plass for en fylletur til Bodø..anbefales ikke å ha barn der pga. Bråk og tvilsomme personer...gode fasiliteter.
Bodø vandrerhjem er et godt bo- og overnattingssted for folk i "farta". Døgnåpent ved at de etter avtale tilbyr en lokal løsning med adgangskort utenfor normal åpningstid. At de også har et velutstyrt kjøkken med stor spiseplass, muligheter for vask av klær, m.m. gjør at dette stedet kan fungere som alt. bolig i flere sammenhenger.
Reint og fint. Greit kjøken og "spisestove/stove". Rommet har fire senger og eit eige, lite bad. Veldig blid og hyggeleg resepsjonist.
Koseli plass. Snilt og hjelpsomt personal, god frokost på tog caféen. Roli for det meste, men veldig lytt mellom rommene. Rommene har ellers en god størrelse og er ryddig og rene. Prisen er heller ikke så galen, så jeg anbefaler denne plassen. Obs er at det er på togstasjonen å noen av rommene har vindu ut mot dem, så ikke å anbefale å bo på dn siden hvis du er var for lyder
Veldig bra. Billig og grei overnatting. Felles kjøkken og stor TV stue. Rommene er små men helt greie og rene. Frokost bestilles ekstra , helt enkel frokost.
Håndkle, og ikke papir på fellestoaletet i tredje etasje, ingen såpe eller tørkepapir på badet knyttet til rommet vårt. Småting var altså ikke på plass, men tilbudet virker bra for prisen.
Helt grei overnatting på turen. Litt små rom, men rene og fine. Fin beliggenhet for videre reise.
Helt greit for en enkel overnatting. Bra felleskjøkken, samt tilgang til vaskemaskin og tørketrommel.
Ligger sentralt i Bodø. En rekke med avgiftsfri parkering. Mulighet for innsjekk hele døgnet
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bodø Vandrerhjem.

Bodø vandrerhjem

åpningstider, plassering. Sjøgata 57 kart bykart, satellitt visning. Bodø Vandrerhjem adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bodø Vandrerhjem. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bodø Vandrerhjem med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bodø Hostel / Vandrerhjem Bodø Hostel / Vandrerhjem 12 meter Ligger sentralt i Bodø. En rekke med avgiftsfri parkering. Mulighet for innsjekk hele...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler