facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bodahl-Johansen Halden

Bodahl-Johansen Halden

Info

Vi har 6 bilgummiverksteder i Fredrikstad(2), Mysen, Rakkestad, Ski og Halden. Du treffer oss på 4000 2309. Vi har 24t service

Adresse: Grønliveien 3, 1782 Halden
Telefonnummer: 40002309
moc.lhadob@nedlah
By: Halden
Rute: Grønliveien 3
Postnummer: 1782


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: bodahl johansen mysen, bodahl johansen råbekken, bodahl johansen svinesundparken, dekk halden, bodahl johansen rakkestad, bodahl johansen ski, bodahl johansen fredrikstad, dekkskift halden
Anmeldelser
Ikke nå å utsette på utførelse av tjenesten. Lite problem med at de ikke hadde inspisert dekkene mine godt nok forrige sommer, noe som ble oppdaget på service av bilen på et verksted uken etter. De rettet uansett opp og tok ikke noe ekstra for bytte av dekk når jeg valgte å kjøpe hos dem. I år har jeg allerede fått beskjed om at de 2 dekkene jeg ikke byttet i fjor er dårlig, noe jeg viste, så i år har dem fulgt opp. De rotet en gang bort dekkene mine men fant dem etter en dag. Dette er nok veldig uvanlig og jeg ble kompensert med gratis vindusviskere noe som gjorde opp for det hele. Virker som de også er litt rimeligere i pris siden de hovedsaklig driver med dekk. Sparer nok en del 100-lapper på 4 samme dekk kontra det jeg må ut med hos verkstedet mitt.
Hyggelig folk, god service
Rask, billig og enkel service. Hadde punktert og de fikset dekk og byttet muttere ettersom at mine var gamle og dårlige. Var veldig vennlige over telefon og ved fremmøte. Jeg vet hvor jeg skal gå neste gang jeg har problemer med dekk.
Rettferdige priser, god og utrolig rask service. Byttet til vinterdekk og reparasjon på et punktert dekk. De kunne fikse med en gang og kostet 850kr.
Rask respons på henvendelser. Kapasitet til akutte drop-in oppdrag. Kaffemaskinen ute av drift men vi får skylde på coronaen... men hyggelig personale.
Alltid hyggelige og behjelpelige. Dyktige på jobben de gjør.
Fantastisk service av en som heter Mathias. Har aldri sett noen jobbe så effektivt før, med så godt humør! Anbefales!
Veldig god service. Har vært kunde her nå i noen få år, og jeg er like fornøyd med servicen hver gang. Anbefales.
Kjapt bytte, gode priser på nye dekk, og info om mønsterdybde på eksisterende dekk. Kommer tilbake ved neste dekkskift.
Hyggelig dekkverksted. Alltid god og rask service. Helt fornuftige priser på dekk og tjenester. De tilbyr også dekkhotell.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bodahl-Johansen Halden.

Halden dekkforhandler og verksted

åpningstider, plassering. Grønliveien 3 kart bykart, satellitt visning. Bodahl-Johansen Halden adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bodahl-Johansen Halden. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bodahl-Johansen Halden med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Glenne Bil Glenne Bil 582 meter På vegne av Berglyhallen Autosenter, må jeg få gi gutta full pott:- Anbefales!!!
Halden Dekk As Halden Dekk As 4 km Bra firma med god service og hyggelige faglig dyktige ansatte som gjør en rask og god...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler