facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bogstad Camp & Turistsenter

Bogstad Camp & Turistsenter

Info

I naturskjønne omgivelser 8 km fra Oslo sentrum finner du Bogstad Camp & Turistsenter.

Historie

Bogstad Camp & Turistsenter
I naturskjønne omgivelser 8 km fra Oslo sentrum finner du Bogstad Camp & Turistsenter.

-Bogstad er et moderne turistsenter med alle fasiliteter, og er åpent hele året.

-Vi har oppstillingsplass til ca. 800 enheter, hvorav 300 er caravanplasser tilkoblet strøm. 38 av plassene er spesielt tilpasset bobiler.

-Det finnes 55 hytter i forskjellig størrelse og standard

-36 av hyttene våre er godt utstyrt både til sommer- og vinterbruk, med sengeplass til 3, 4 eller 5 personer.

-Nytt moderne gjestekjøkken til fri benyttelse for våre gjester

-Campingen omfatter et område på 180 mål, og er dermed Norges største camping.Området rundt Bogstad Camp & Turistsenter brukes hele året til rekreasjon og friluftsliv av byens befolkning.

-Som gjest hos oss vil du bo ved siden av et populært badevann, flott turterreng, skibakker, skiløyper, golfbane og Nordmarka med alle sine muligheter.

-Av nærliggende severdigheter kan vi nevne. Holmenkollen, Bogstad Hovedgård, Bygdøy med vikingskipene, Vigelandsparken og Oslo sitt utmerkede shoppingtilbud innen 5-15 minutters kjøretur. I tillegg vil vi nevne de utallige restaurantene som er en del av hovedstadens pulserende natteliv.

-Campingplassen kombinerer nærhet til natur og friluftsliv, med lett tilgang til de mange tilbudene i sentrum gjør at mange oppfatter oss som unike.

-Bogstad Camp & Turistsenter er eid av NAF Camping as, et selskap under NAF as, og er med i "NAF CAMP" sammarbeidet. www.nafcamp.no

-Campingen er også en del av rundreisen Norway East West. www.norwaycamping.no



"Topcamp Bogstad Oslo er en helårs-åpen firestjerners campingplass i naturskjønne omgivelser kun 15 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Gode kollektiv-forbindelser til Oslo sentrum, busstopp rett utenfor.Landets flotteste sanitæranlegg, totalrenovert i 2019. Moderne gjestekjøkken til fri bruk for gjester. 800 oppstillingsplasser til campingvogner, telt og bobiler, 300 med strøm. 55 hytter - fra enkle sommerhytter til helårs med flere soverom og bad."
Adresse: Ankerveien 117, 0766 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Ankerveien 117
Postnummer: 0766



relaterte søk: camping oslo hytte, helårscamping oslo, ekeberg camping, camping lillestrøm, camping oslofjorden, ekeberg camping priser, naf camping oslo, ramton camping
Anmeldelser
Fin plass i seg sjøl. Dusj var tett av gras, ingen plass i dusj å legge fra seg toalett mappe/klær etc. Tett vask. Familiedusjer var ikke til bruk tydeligvis. fikk ingen svar på hvorfor Tømming av gråvann var på 1 plass og veldig trangt. 140 kr for minigolf for barn?? Barna glemte igjen 1 dyr jakke og 1 ny genser ved lekeanlegget. Ringte for å be de kunne legge det i resepsjonen slik at vi kunne hente det senere. Det gadd de ikke å gjøre. Jævla dårlig service av "Norges største" og angivelig "top camp" plass. Fikk student datter til å reise dit 4 timer etterpå, da låg klærne på samme plass. 20 meter fra resepsjon. Veldig skuffet over kundeservice og funksjonalitet. Men plassen i seg sjøl foruten "renholdere" og "resepsjonister" var veldig sentral og fin.
Flott campingplass med helt ny lekeplass. Nytt og moderne sanitæranlegg. Mange plasser til bobiler, vogner og telt. Stille og rolig. Kiwi og Cirkle K rett ved campingplassen. To hurtigladere, og 14 stk 8kw ladere. Buss rett ved campingplassen [nr 32]. Litt minus for manglende WiFi.
Jeg låner en leilighet i nærheten av Bogstad Camping, menjeg går forbi og litt innom. Ser flott ut og koselig
Det er en bensinstasjon rett ved. Der er det selv vask med høytrykkspyler som er på siden mot campingplassen. Kommer ikke vann, MEN det bråker noe sykt. Er nesten ikke opphold mellom bilene mulig vi var der når hele området skulle vaske bilene sine torsdag var siste vask i 23 tiden og fredagen ble siste bil vasket i 24 tiden. Plassen og sanitærforholdene var flotte Kan nok komme igjen men da vil jeg på forhånd be om en annen plass langt unna bensinstasjonen og høytrykk vask
Altfor dyrt! Teltplass uten strøm til 520 kroner. Prisen er satt fordi det nesten var fult på campingen. På nettsidene står det pris 220,-. Men når man har kjørt 70mil og er klar for natt så betaler man det det koster. Utenom det er fasiliteter ok, nyoppusset og moderne sanitæranlegg. Dog meget tettpakket med vogner.
Sanitær 1 er fin, nr 2 er klar for en oppgradering-dårlig renhold. Fin, men dyr minigolf! Kun 2 vannposter på campingen, noe som er altfor dårlig. Samme med tømming av do, kun ved sanitær 1. Veldig hellende/skakke tomter og 4 meter overholdes ikke mange steder…Plassen kan bli bra den hvis tomtene merkes bedre, planeres og alle får vite hvordan de skal stå etter brannvernregler. De fleste bor nok her pga avstanden til byen og det gode kollektiv tilbudet-hadde aldri ligget her foruten det:
Langt å gå for å komme til dotømming og vannpost. Ingen håndholdte dusjer. Noen veldig skråe tomter med store hull. Lang kø ved sanitæranlegg spesielt om morgenen, skulle vært noen ekstra toaletter. Varierende renhold. Kort vei til butikk og bussholdeplass.
Fin camping . Men kaller seg norges største. Da syns eg en kafe eller restaurant bør være på plass. I tillegg er det latterlig med kun 3 vaskemaskiner på en så stor camping.
De ansatte er sure og lite hyggelige. Klokken var 23:00 jeg og søstern min gikk på lekeplassen ved kommede golf bane. To sekunder senere sier en mann at det er nå forbudt og være her. Sier det på en frekk måte!! Folk som stjeler og som driver og lusker oppi søppla. Låsene på familie dusjene er det noe galt med. Hadde låst døren og dusjet , men plutselig kom det en mann og åpnet døren !!så ubehagelig!Jeg dobbelt sjekket jo om døra var låst. Det eneste jeg liker er at det er en matbutikk og kiosken ved siden av. Og når vi booket så var plassen vi hadde booket et helt annet sted enn det vi endte opp med .
Veldig dårlig opplevelse på Bogstad denne gangen! Vi har vært på Bogstad mange ganger og hatt det helt supert, men denne gangen var det ikke trivelig. Store deler av campingen er dekket av «sigøynere» som roper til hverandre fra vognene sine som står mellom 5-20m fra hverandre. Mye rot og søppel rundt vognene og der de oppholder seg. De kjører bil til alle døgnets tider noe som er veldig respektløst! Ellers så vil jeg bare legge til at Bogstad camping ser ut til å bli en fin plass nå når de er ferdige med den nye lekeplassen som inneholder både huske, minigolf og mye mer
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bogstad Camp & Turistsenter.

Oslo bobilparkering

åpningstider, plassering. Ankerveien 117 oslo leirplass kart bykart, satellitt visning. Bogstad Camp & Turistsenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bogstad Camp & Turistsenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bogstad Camp & Turistsenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
BOGSTAD CAMPING BOGSTAD CAMPING 107 meter Bra camping. Lokalt til golf. Nære bussforbindelser til Oslo sentrum
Montebello (station) Montebello (station) 3 km Helt nydelig sted
Ekeberg Camping Ekeberg Camping 10 km Utrolig fin Park og vandre igjennom alene som med en venn eller kjæresten. HÅPER Vir...
Ekeberg Camping Ekeberg Camping 10 km Utrolig fin Park og vandre igjennom alene som med en venn eller kjæresten. HÅPER Vir...
Solvik Camping Solvik Camping 12 km Fantastisk perle på Malmøya! Nydelig pizza og Blåskjell med pommes! Hurra, hit kommer...
Solvik Camping Solvik Camping 12 km Fantastisk perle på Malmøya! Nydelig pizza og Blåskjell med pommes! Hurra, hit kommer...
Utøya Utøya 23 km Utøya är en 10,6 hektar stor ö i insjön Tyrifjorden i Hole kommun, Norge, belägen cir...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler