facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bok & Blueshuset

Bok & Blueshuset

Info

Velkommen til Bok og Blueshusets Facebookside!
Vi håper du synes informasjonen er til nytte –og vi tar deg gjerne imot som venn av Bok og Blueshuset.

Historie

Bok & Blueshuset er bokstavelig talt tuftet på industrihistorie og inspirert av et unikt bluesmiljø med internasjonal appell og nettverk. Betongdekket fra smelteovnshallen på Anlegg 5 ligger her som et fundament for ny aktivitet i det som har blitt et brukshus for kultur. Samtidig kaller naturen på oppmerksomhet gjennom de store glassflatene og utgjør en slående ramme for huset og alt som foregår her.

Bok & Blueshuset er et åpent hus, et møtested hvor alle spørsmål kan stilles og en åpen og fordomsfri dialog kan forventes. Uteområdet med frodige trær, sitteplasser, lekemøbler og skatekanter, gjør Bok & Blueshuset til en møteplass for Notodden, såvel ute som inne.

I huset finner du:

Notodden kino

Kinoanlegget i Bok og Blueshuset er i verdensklasse. Med Dolby Atmos lyd, Dolby 3D anlegg, 4k oppløsning og high framerate er bildet lynskarpt og lyden overveldende. Det vises film hver dag hele uken. Velkommen til en helt spesiell filmopplevelse.

Notodden bibliotek

Biblioteket er topp moderne med fleksible løsninger, flotte avdelinger for både store og små og det har blitt byens nye ‘møteplass’. Dette er et bibliotek som bare må oppleves! Du vil garantert komme tilbake.

Willy’s Café

Willy’s Café er husets kafé/restaurant med lunchservering, catering og et utvalg av kaffe og kaker. De er plassert i hjertet av huset, med byens flotteste uteservering med utsikt utover Heddalsvannet.

Blueseum

I huset finner man Europas eneste blues museum, Notodden Blueseum. Bluesmuseet forteller om bluesens reise – “Fra bomull til Notodden” – der historien starter på bomullsmarkene i Mississippi og ender opp i Notodden i dag.

Kulturskole

Siden 1991 har Notoddens kulturspirer blomstret ved skolen. Skolen flyttet inn i Bok og Blueshuset, hvor de har topp moderne øvingslokaler for alle formål. De tilbyr en rekke programmer innen sang, dans og instrumenter.

Juke Joint Studio

Dette prisvinnende studioet i Notodden er i verdensklasse når det gjelder analogt utstyr og unik sound. Det var Steve Wold (Seasick Steve) som brakt dette studio over Atlanteren til Notodden i 2001. Studioet blir brukt av både nasjonale og internasjonale størrelser.

Notodden Blues Festival

Notodden Blues Festival er en knutepunktfestival for blues i Norge som har eksistert siden 1988. Her kan du oppleve det beste av internasjonal, nasjonal, og lokal blues og bluesinspirert musikk.

Europas Blues Senter

Europas Blues Senter (EBS) kom i stand gjennom et prosjekt der målet var å videreutvikle helårsaktiviteter innen blues i Notodden. Den første målsettningen var å bygge Bok & Blueshuset. Femten år senere ble det en realitet.

Blues Music Club

Blues Music Club Notodden ble opprettet litt på trass fordi tilgangen på bluesskiver i norske platebutikker på den tiden var nærmest lik null. Nå har klubben over 2000 medlemmer, et eget medlemsblad og en platesamling som kan gi en hver bluesentusiast akutt behov for å handle musikk.

Adresse: Storgata 1, 3674 Notodden, Norway
Telefonnummer: 350 15600
By: Notodden
Rute: Storgata 1
Postnummer: 3674


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 11:00 - 21:00
Søndag: 14:30 - 21:00


relaterte søk: bok og blueshuset kafe, bok og blueshuset åpningstider, bok og blueshuset billetter, notodden kino, kulturkalender notodden, notodden kino og teater, notodden teater program, hva skjer i notodden i dag
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bok & Blueshuset.

Notodden kultursenter

åpningstider, plassering. Storgata 1 notodden bibliotek kart bykart, satellitt visning. Bok & Blueshuset adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bok & Blueshuset. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bok & Blueshuset med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler