facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bokhotellet Lyngørporten

Bokhotellet Lyngørporten

Info

Velkommen til Bokhotellet for nye opplevelser, gode drømmer, spennende ideer og en og annen ny oppskrift som magen ikke har stiftet bekjentskap med før.

Adresse: Sliperiveien, 4912 Gjeving, Aust-Agder, Norway
Telefonnummer: 4737198000
on.telletohkob@nojspeser
By: Gjeving
Rute: Sliperiveien
Postnummer: 4912


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00
Lørdag: 09:00 - 14:00
Søndag: 09:00 - 12:00


relaterte søk: lyngørporten restaurant, overnatting lyngør, lyngørporten hytter, lyngørporten restaurant meny, bokhotellet frokost, restaurant gjeving, bokhotellet solgt, tvedestrand fjordhotell
Anmeldelser
Mangelfull informasjon kommunisert fra de ansatte og utrolig mange slurvefeil ledet til frustrasjon og unødvendig tidsbruk. Rommene var ustelt i forhold til hva man kan forvente fra et hotell typ skitt på gulv, tomme batterier i fjernkontroll, putene i senga var ubehagelige, og frokosten var ingenting å skryte av. Dette er også første gang jeg selv har måtte spørre om hvor jeg skulle sove. Etter å ha betalt 2635 kr for en natt på et rom med to enkeltsenger er jeg ikke imponert. Jeg fortalte om alle manglene og misnøyen på en saklig måte på utsjekken i håp om litt forståelse, men fikk bare en «skal ta det videre». Jeg kommer ikke tilbake hit, selv med de helt fantastiske omgivelsene! Det var virkelig et fint område ved havet, men med den mangelfulle servicen og den dyre prisen ble dette første og siste gang.
Super beliggenhet og bra rom. God mat, men enkel frokostbuffet. Årsaken kan være at besøket vårt fant sted utenom høysesong.Rom: 5/5
Kan ikke annet å gi stedet full score. Fantastisk service på en perle av et sted.Rom: 5/5
Rett og slett fantastisk sted, betjening og alt. Anbefales varmt.
Er fint sted for jobbsamlinger, med veldig god mat og drikke.
Stedet har et stort potensiale som ikke er hentet ut. Beliggenhet og områdene er som fra et postkort. Maten var god, her testet vi ut både fiskesuppe og Angus burger som begge smakte godt. Det som trekker veldig ned er små men viktige detaljer. Det ble oppdaget maur i boenheten og hørte det var fler med samme problem. Kjøleskap fungerte ikke og det var en stor mangel på stikkkontakter til lading og PC. Dobbeslstikk over vinduene ut mot sjøen var ikke koblet til. TV er normalt ikke mye brukt men på ferie og fotball EM er det greit med TV. Problemet var at den ikke fungerte. Resepsjonen stengte tidlig og måtte ringe for å få tak i WIFI passordet. Mulig vært besøk var utenfor sessong men savnet energi og vilje til å pleie kundene på opphold. Dette kunne vært så mye bedre med en tydelig hotelledelse med et mål for området.
Et flott sted å besøke. Stort og fint rom, fin og populær restaurant med god mat og hyggelige servitører. Kommer gjerne tilbake for å tilbringe mer tid. Kun småting som gjorde at det ikke ble full score. Tror at jevn strøm med besøkende nordmenn gjør at det ikke alltid er like lett å opprettholde topp service.
Restauranten er hyggelig og med hyggelige servitører, og maten var god på smak. Et minus var at kyllingsalaten inneholdt bein og de tørkede, knuste olivenene ikke var frie for stein-rester. Så om man ønsker å se tennende sprette vegg-i-mellom eller liker å spise mat uten å tygge den først, er dette definitivt salaten for deg… Hotellet er greit. Fin plassering, hyggelige omgivelser, samt resepsjonistene er trivelige, men kanskje litt lite orienterte. Parkeringsmulighetene er elendige, selv med stor parkeringsplass et lite stykke unna hotellet. Vi betalte 90kr dagen for parkering, og fikk beskjed om at vi også kunne stå rett utenfor hotellet om det var plass. Det var det sjeldent. Og kjørte vi bort til den store parkeringsplassen -var bommene blåst igjen, så vi ikke kunne kjøre inn. Parkeringsproblemet virket som et velkjent problem blant gjestene, da mannen bak oss under innbooking, kastet seg rundt og løp ut i bilen for å kapre den siste parkeringen, og var mindre villig til å sette den fisefine bilen sin ett hakk bakover så det var plass til en til.
Uhøflig resepsjon som påsto ikke betalt opphold selv om betalt faktura ble forvist. Elendig service restaurant , musserende 600 kr vin ble ikke skjenket eller åpnet. Kryddersmør til beskjedne frokosten til 150 kr. Følte oss uvelkommen og som et hår i suppa for betjeningen. Dårlig start på sesong etter nedstengning. Burde ha benyttet tid på å lære enkel service og etikette.
Var bare på utsiden.. nydelig plass å utsikt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler