facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Boligservice As

Boligservice As

Info

En side for utleie av leiligheter for Boligservice as , Vestlandske Boligstiftelse og Alfa Boligutleie. De fleste boligene befinner seg på Karmøy, Haugesund og Stord.

Historie

En side for utleie av leiligheter for Boligservice as , Vestlandske Boligstiftelse og Alfa Boligutleie. De fleste boligene befinner seg på Karmøy, Haugesund og Stord.



"Boligservice ble stiftet i 1998, Vestlandske Boligstiftelse i 1997 og Alfa Boligutleie i 2010.Vi holder fornuftige priser i forhold til markedet. Vår samlede eiendomsportefølje består hovedsakelig av umøblerte leiligheter med parkeringsmuligheter, og vi har i tillegg vaktmester-tjenester for vedlikehold av leilighetene. De fleste på boligene er lokalisert på Karmøy og i Haugesund. Vi har også noe eiendom i Sveio, på Stord, i Tysvær, Sauda og Kirkenær."
Adresse: Fotvegen 8, 4250 Kopervik, Norway
Telefonnummer: 93236824
on.ecivresgilob@tsop
By: Kopervik
Rute: Fotvegen 8
Postnummer: 4250


åpningstider

Mandag: 08:00 - 14:30
Tirsdag: 08:00 - 14:30
Onsdag: 08:00 - 14:30
Torsdag: 08:00 - 14:30
Fredag: 08:00 - 14:30

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Boligservice As.

Kopervik boligformidling

åpningstider, plassering. Fotvegen 8 kart bykart, satellitt visning. Boligservice As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Boligservice As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Boligservice As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hovedgaten 41 Hovedgaten 41 1 km I Hovedgaten 41 midt i Kopervik sentrum vil det komme ett nytt og moderne bygg, her k...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler