Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Bonefish

Info

Bonefish leverer alle tjenester innen web og grafisk design på kort tid til gunstig pris. Vi legger stor vekt på en tydelig webstrategi og gjennomført profil i sosiale medier.

Historie

Vi i Bonefish har genuin interesse for vårt fag, nemlig alt innenfor web og grafisk design. Vi er ikke mange, men dermed mer fleksible og mindre regelstyrt enn større byråer. Hos oss får du kvalitet!

En fin webside er vel og bra, men den alene hjelper ikke. Vi vet at du trenger en gjennomtenkt webstrategi slik at dine potensielle kunder finner deg; det er en jungel der ute, og den jungelen er i stadig endring. Men vi bor og trives i jungelen og vet derfor alt om hvor du bør synes og hvor din annonse bør plasseres. I tillegg måler vi aktivitet på dine sider og annonser, slik at du ser at din webstrategi er den riktige.

Vi utformer også alt som har med markedsføring og grafisk profil å gjøre. Vi vektlegger helhet, renhet og rett identitet når vi utformer ditt visuelle uttrykk.

Vår store styrke er vår lidenskap for det vi gjør, vår uformelle stil, vår plassering i jungelen og at vi alltid gir deg mye for pengene. Vi har nemlig ingen fordyrende mellomledd som prosjektledere, National Sales Managers, QA/HSE Managers eller hva de nå heter alle sammen. Vi som gjør jobben er i direkte kontakt med deg og sørger for at du blir godt ivaretatt og får god service – raskt. Ditt behov er vår utfordring – og vi elsker det!

Vi er usnobbete og ærlige. Hos oss får du hel ved.

Spisskompetanse:
Webdesign, grafisk design, logodesign, profilering, annonseutforming, Flash-banner, søkemotoroptimalisering, markedsføring på nett, Joomla, CMS, webstrategi, sosiale medier, Facebook-sider, Google+-sider, Twitter-profiler, LinkedIn-sider, Wordpress, tekst til annonser og web, språkvask

Adresse: Enebakkveien 119, 0680 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21 65 48 80
By: Oslo
Rute: Enebakkveien 119
Postnummer: 0680


åpningstider
Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
CleanDesk AS CleanDesk AS 8.29 km
InterStudio AS InterStudio AS 9.41 km
Kantega Kantega 3.38 km
Mastergraphiks Mastergraphiks 7.31 km
Redink 3.32 km
Apphjelpen Apphjelpen 7.43 km
Giil Grafisk Giil Grafisk 3.55 km
Viral Media Viral Media 6.38 km
NordBits NordBits 4.05 km
MakeMyWeb MakeMyWeb 3.85 km
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;