facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BONO - Traditional Italian Food

BONO - Traditional Italian Food

Info

Italiensk restaurant

Historie

Small and cosy family run italian restaurant offering traditional home made food and wine pairings



"We serve traditional Italian food and specialize in tasting menus of handmade pastaWe don’t do gluten-free pastaWe don’t do take away"
Adresse: Niels Juels Gate 25, 0257 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4798687691
By: Oslo
Rute: Niels Juels Gate 25
Postnummer: 0257



relaterte søk: Bono restaurant, Bono Aftenposten
Anmeldelser
Nydelig mat og fantastisk service! Drakk 3 ulike flasker vin og alle var helt nydelige! En liten tur til Italia, rett på frogner. Kokken tilpasset alt etter allergier: Anbefales virkelig !! Noe helt unikt, kommer garantert tilbake
Altså, det beste italienske kjøkken i Oslo, uten tvil
Autentisk, autentisk, autentisk. Bedre enn de aller fleste stedene jeg har spist i Italia. Smaksrikt, intenst, nydelig balansert mat mot vin. Vi overlot alle valg mht drikke til herr Bono, og det var meget vellykket! Nesten for godt til å være sant at dette stedet finnes i virkeligheten - i Norge!!! All ære til Monica på kjøkkenet - prestasjoner i verdensklasse!
Ikke så ofte jeg skriver anmeldelser, men denne gangen ble jeg veldig skuffet og det er ikke så ofte. På nettsiden står det at man booker bord ved å sende en sms. Så dette gjør. jeg. Men 4 timer før jeg skal spise der prøver de å ringe meg. Og siden jeg ikke tar telefonen med en gang, gir de bort bordet til noen andre. Og når jeg så kontakter dem tilbake én time senere, får jeg beskjed om at de ikke kan holde reservasjoner til folk som ikke svarer på telefonen, for mange svarer aldri. Hva for et reservasjonssystem er det?? Så 3 timer før jeg skal ta med noen ut på en bedre restaurant på en lørdag kveld, må jeg prøve å finne ledig bord et annet sted. For en service!!
Ikke bare strålende pasta, men også utmerket service og gode vinanbefalinger. Den italienske somelieeren var herlig å snakke med. Kan sterkt anbefale denne!
Jeg ønsket å bestille bord. Den kvinnelige eieren bare ristet på hodet. Fikk ikke bestille bord. Har aldri møtt noe så arrogant.
Helt FANTASTISK mat og drikke! God lun stemning på restauranten og svært hyggelig betjening! Monica kokken er helt rå!
Bursdagsmiddag for både Elisabeth og meg! Vi syntes servitøren undervurderte oss med tanke på hvor mye mat vi klarer å spise når vi er sammen, men vi ble ganske mette! Vinen var fyldig, rund og kraftig. Maten var Italiensk. Toalettet var av typen kjente nordmenn snakker om på podcasten sin om at de har fått installert hjemme, eksempelvis Jan Thomas og Johan Golden! Vi testet det ikke ut. Både Elisabeth og jeg hadde en utrolig herlig kveld! Og ja, bestill kaffe i god tid!
Veldig god mat. Ordentlig italiensk. Servicen er kjempebra med kunnskapsrike servitører. Eneste som trekker er at det tar litt tid og få maten og de glemte at vi hadde bestilt forrett.
Helt utrolig opplevelse. Norges desidert beste og mest utentiske italienske kjøkken Her får du spesialimportet vin, helt fantastisk øl, skinke som smelter på tungen, ost og en pasta ut av denne verden Anbefales STERKT!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til BONO - Traditional Italian Food med offentlig transport


Niels Juels gate 60 meter
12
Niels Juels gate 70 meter
12N
Solli 200 meter
21
Lille Frogner allé 230 meter
12
Lille Frogner allé 230 meter
12N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BONO - Traditional Italian Food.

Oslo ıtaliensk restaurant (abruzzo-regionen)

åpningstider, plassering. Niels Juels Gate 25 kart bykart, satellitt visning. BONO - Traditional Italian Food adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BONO - Traditional Italian Food. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BONO - Traditional Italian Food med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler