facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bookis.com

Info

Bookis er en sosial markedsplass for nye og brukte bøker.

Historie

Bookis er en sosial markedsplass for nye og brukte bøker.



"Hei og hjertelig velkommen til Bookis Sammen gjør vi landets bokhyller tilgjengelige for alle Bookis er en nettbokhandel litt utenom det vanlige, for alle oss som leser og skriver bøker Vi kunne skrevet kapitler om hva vi jobber med til daglig, men kort fortalt er vi opptatt av at veien til kunnskap og gode historier alltid skal være lett og tilgjengelig for alle.Vår løsning er kjøp og salg av nye og brukte bøker, der du kan selge rett fra eget hjem. Sammen med nesten 100 000 brukere har vi tusenvis av landets bokhyller i vårt sortiment,og takket være dere er det ingen i Norge som kan konkurrere med oss på pris og utvalg Hilsen Arne-MortenMedgründer og CEO i Bookis"
Adresse: Sandakerveien 138, 0484 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Sandakerveien 138
Postnummer: 0484



relaterte søk: Bookis serviceavgift, Bruktbokhandel Oslo, Adlibris Oslo, Billige pensumbøker, Hvor kjøpe gamle bøker, Bok kjøp, Hvem kjøper brukte bøker, Hvordan selge bøker
Anmeldelser
Helt elendig kundeservice. Selger sendte feil bok og skylder på moren sin og så slutter og svarer. Kundeservice «tar en prat» med selger, og det er det eneste de gjør for å ordne opp. Selger sier jeg kan sende tilbake mot at han Vippser når han får lønn. Lukter svindel lang vei. Bookis stiller ikke med noen økonomisk trygghet for at jeg ikke skal tape mer, og jeg sitter nå med en ubrukelig bok og 230 kr fattigere.
De reklamerer med lynrask levering. Fikk boken 14 dager etter bestilling og boken var mikroskopisk. Eneste responsen fra kundeservice var å be meg sjekke ISBN nummer før bestilling i fremtiden om jeg skulle være i tvil, burde ikke det fremkomme på nettsiden at boken er like liten som en lommebok? Jeg vil ikke anbefale å kjøpe fra Bookis - om du er i tvil. Oppdatering: Fikk respons fra en Kenneth på kundeservice via Facebook der tilbudte dem å sende vanlig utgave.
Veldig bra app! Kjapt å legge ut bøker du vil selge, og ganske greit å legge ut bøker som ikke ligger inne fra før av. Fint at de gir tips på hvilken pris du vil selge for. Har også kjøpt bøker og det gikk også veldig kjapt! Trenger ikke gjøre så mye for å kjøpe og selge, bare trykke på noen knapper så er det gjort.
Enkelt å kjøpe, men når dere lover 3-4 dagers levering, er det skuffende når det går ca 2 uker. Også skuffende at det blir levert i naboens låste postkasse når postkassen er tydelig merket med navn. Ikke sikkert det er deres feil da, men dere burde kanskje stramme opp HeltHjem litt....
Veldig fornøyd, men helt hjem vil jeg døpe om til rett vest.. de oppdaterte ikke forsendelsen på deres nettside på mange dager, ringte de 3 ganger, før pakken til slutt ble levert i butikk via PostNord.. Tok veldig lang tid med forsendelsen.
Veldig enkelt å selge bøker. Praktisk og lett. Eneste "ulempen" er at denne appen ikke er like populær her i Norge ennå, så det er ikke like mange brukere her. Og dermed færre kjøpere/selgere. Men selve appen er fin og veldig grei å bruke. En genial løsning! Anbefales!
Flott tjeneste, men fikk feilmelding på at banken ikke eksisterte da jeg la inn kontonummeret med punktum i mellom, noe feilmelding kunne fortalt og så låste en av funksjonene seg i Chrome men funket da jeg skiftet til Safari alt med MacPro.
Bra konsept, og boka kom frem i løpet av en uke. Men de første jeg sendte forespørsel til om kjøp av bok gav ingen respons og jeg måtte sende ut til ganske mange selgere før jeg fikk napp hos en selger. Bra konsept, men store muligheter for forbedringer.
Tjenesten er en god ide og prisverdig insiativ, men brukeropplevelsen og funksjonaliteten i appen fungerer ikke i det hele tatt. Det betyr ikke at de ikke kan fikses, virker bare som om tjenesten er lansert før den egentlig var klar.
Fint konsept, sto at boken jeg skulle kjøpe "var som ny" , men viste seg å være langt fra ny- så ut til å være kjøpt/solgt en rekke ganger. Jeg forventet at beskrivelse av produkt skulle stemme med hva som dukket opp.etter ca. en uke med postgang Kommer til å gå for finn.no neste gang
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bookis.com med offentlig transport


Tamburveien 130 meter
30
51
56
56B
58
Nydalen stasjon 170 meter
23
24
FB3A
FB3B
R31
RE30
Nydalen stasjon 180 meter
23
24
FB3A
FB3B
Nydalen stasjon 250 meter
R31
RE30
Nydalen 290 meter
4
5

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bookis.com.

Oslo nettsted for e-handel

åpningstider, plassering. Sandakerveien 138 oslo bokhandel kart bykart, satellitt visning. Bookis.com adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bookis.com. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bookis.com med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler