facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bookkeeper Sogn & Fjordane As

Bookkeeper Sogn & Fjordane As

Info

Bookkeeper Sogn & Fjordane - Ditt lokale regnskapskontor

Vår oppgave

Bookkeeper har følgende visjon:

Bookkeeper skal gjøre regnskap og økonomitjenester så enkelt, så tilgjengelig og så pedagogisk at det blir gøy for de ansvarlige i både bedriften og på regnskapskontoret. Vi tar vekk barrierer slik at ledere og ressurspersoner skal slippe å forholde seg til komplekse regnskapskonvensjoner.

Selskapet har satset på elektroniske løsninger og er i dag det eneste konsernet med regnskapskontorer som kan tilby våre kunder en app- løsning for rapportering og godkjenning. Vår egenutviklede app min.bookkeeper er unik i dagens marked og vi har ingen konkurrenter som har tilsvarende.

Vi er sertifisert forhandler av både Visma produkter og Huldt & Lillevik lønn, men hvor kun en liten del av selskapets inntekt kommer av lisenser. Hovedfokus er regnskapsførsel, lønnstjenester og bedriftsrådgivning.

Produkter

Min Bookkeeper:
Innsamling og organisering:
Nå kan du f.eks. registrere timer eller ta bilde av en kvittering med iPhone og sende dit den skal.
På farten:
Dokumentsenter på farten. Se på likviditetsoversikten fra sofaen, hvilke av dine utgående fakturaer er forfalt, etc
Automatisering:
Scann en faktura med Doxie (en mini-scanner), eller en avtale mens du er på farten. Vel tilbake på kontoret synkes dette automatisk.
Full oversikt:
Uten å måtte logge deg inn gir vi deg full oversikt på en svært enkel og brukervennlig måte.
Se for øvrigt video!


Rådgivning:
Vi har en ekspertgruppe som både våre lokale rådgivere og du som kunde har tilgang til hvis du trenger spesialkompetanse når de mest kompliserte utfordringene oppstår.

Regnskapstjenester:
Vi har autoriserte regnskapsførere som ivaretar alle dine interesser innenfor regnskapsføringen, og som sørger for at hverdagen din blir enklere, enten om du velger at vi skal bokføre på gamlemåten, eller om du velger å bruke "min Bookkeeper" som verktøy.

Adresse: Lindheimvegen 1, 6900 Florø
Telefonnummer: 57752500
By: Florø
Rute: Lindheimvegen 1
Postnummer: 6900


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: bookkeeper øst, bookkeeper os, bookkeeper bergen, bookkeeper sport, bookkeeper førde, bookkeeper oslo, bookkeeper arendal, bookkeeper fredrikstad
Nærliggende lignende selskaper
Kinn Regnskap As Kinn Regnskap As 328 meter Kinn Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap med lokaler i Florø sentrum. ...
Solvens As Solvens As 901 meter
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler