facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Boomcar AS

Boomcar AS

Info

AS Boomcar ble etablert i 1995, og er et firma som har spesialisert seg på stereo,multimedia, navigasjon og alarmer til bil, båt og caravan.

Historie

Sørlandets eneste bilstereospesialist! Høy kompetanse på bilstereo og bilalarm.

Adresse: Bergemoveien 15, 4886 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 91166111
By: Grimstad
Rute: Bergemoveien 15
Postnummer: 4886



relaterte søk: boomcar-webshop, billig bilstereo, bilstereo, bilstereo montering, bilradiospesialisten, bilstereo sandnes, din2 dab+ ryggekamera, bilstereo oslo
Anmeldelser
dro innom etter at et batteri skift på bilen hadde koblet ut høytalere. satte bilen igjen kvelden før og fikk melding 0845 dagen etter om at nå var bilen klar til henting. fikset innstillingene på min avh 3800dab pioneer spiller, byttet canbus adapter og fikset en høytaler som var ødelagt fra før. meget billig og kjapt. god service og lett å prate med. anbefales.
Fantastisk dyktig å hjelpsom. Går litt lenger med servicen en noen andre som jeg har handlet hos. Kjapp med å sende varene.
Kjempegod service og greie priser. Hadde en defekt Dab+ radio med navigasjon. En kort oversikt over nye radioer, med gunstige priser, "Kan du sette igjen bilen nå, så kan jeg sette inn ny radio nå, ferdig om ca. en time. Topp service. Fornøyd kunde.
Fantastisk service, god kvalitet på produkter, profft utført jobb med resultat som stod over forventningene å viktigst av alt det blir som avtalt med prisikke minst konkurransedyktige priser det blir operert med og kvalitet! Anbefales på det sterkeste.
Meget bra service, kunnskapsrik betjening og ikke minst skikkelig fagmessige installasjoner
God service, hyggelig betjening med masse erfaring! De har et godt utvalg bilstereo på lager, alt fra Alpine Halo9 til subwoofere, forsterkere og tilbehør. De tilbyr også profesjonell montering til meget overkommelige priser.
Svært dyktig forhandler til bilstereo. De foretar monteringer av utstyr og gir tips om det skulle være behov for det. Boomcar er en skikkelig bra butikk som anbefales for alle som vil booste lyden i bilen noen hakk eller en hel haug hakk :
DEN beste bilanlegg butikken. Her får du svar på alt du måtte lure på, og kompetanse du aldri har sett maken til. Samt Gode priser og godt utvalg
Veldig god service og god info! Jeg er veldig fornøyd med Boomcar. Gode priser også
God service og kunnskap.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler