facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BOOTS Apotek Koppang

"Boots Apotek er en av landets største apotekkjeder og du finner våre apotek over hele landet, i tillegg til vårt nettapotek. Hos Boots Apotek Koppang, Tynset kan du ta ut reseptpliktig medisin, kjøpe reseptfrie legemidler og en rekke andre produkter. Vi har stort utvalg innen hudpleie, kroppspleie, vitaminer og mineraler m.m. Vi tilbyr også helsetjenester som føflekkskann, inhalasjonsveiledning, medisinstart-samtaler og vaksinering i apotekene. Hos oss får du råd og veiledning fra farmasøyter og annet autorisert helsepersonell."
Adresse: 2 Kjemsjø veien, 2480 Koppang
Telefonnummer: +4762462000
By: Koppang
Rute: 2 Kjemsjø veien
Postnummer: 2480


Nærliggende lignende selskaper
Boots apotek Koppang Boots apotek Koppang 36 meter Veldig hjelpsomme mennesker generelt sett og veldig søte, men for noen dager siden da...
Anmeldelser
Utrolig dårlig apoteket! Utrolig dårlig service! Verste apoteket jeg har vært med på NOENSINNE!!! Bare rot og de har ikke de og de medisinene.. bare pjatt alt sammen! Klarer ikke å sende melding på når medisinene er kommet osv osv osv, har bare vært tull der fra dag 1! Vurderer heller å kjøre til Tynset istedenfor!! Anbefales IKKE!!! Visst du liker å diskutere eller krangle så må du hversegod bruke det apoteket!
Hyggelige folk
Oversatt av Google Veldig vennlig service, ingen linjer, nyttige råd. Original Very friendly service, no lines, helpful advice.
Oversatt av Google Veldig hjelpsomt personale! Original Mycket hjälpsam personal!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler