facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Borg Catering

Borg Catering
Adresse: Hannestadfjellet 69 , Yven 1715, NO
Telefonnummer: 901 66 500
By: Yven
Rute: Hannestadfjellet 69
Postnummer: 1715


Anmeldelser
Vi gir beste karakter for levering av mat/tapas og serveringstjenester til vårt bryllup. Alt ble godt organisert, personalet var så flinke og blide. Vi fikk veldig mange tilbakemeldinger fra gjestene om at maten var supergod og og at alt fløt så godt gjennom hele dagen/kvelden/natten. Vi hadde i tillegg til tapas også servering av grillede grillspyd når gjestene kom, og vi grillet også pølser som nattmat. Baren betjente de også. Ingen tvil om at de hadde sin del av æren for at dagen ble så fantastisk som den ble. Tusen takk Borg catering.
Meget god mat, god variasjon. Passet bra til Konfirmasjon fest/middag. Hyggelig folk og bra betjening
Helt fantastisk mat og servering i vårt bryllup - anbefales virkelig på det sterkeste! I forkant av bryllupet fikk vi gode råd angående kjøreplanen for kvelden som alene gjorde sitt til at kvelden ble så minnerik som den ble. Vi valgte en 3-retters middag som både smakte helt utsøkt - og som vi har fått mye skryt av i etterkant av bryllupet. Ikke minst så var det nok mat til å bli god og mett. Servitørene var også helt enestående både før, under og etter middagen. I tillegg så gjorde de også mer enn hva vi hadde avtalt på forhånd: blant annet så serverte de kaldt vann til gjestene i varmen pluss at de serverte aperitifen og velkomstdrikken vi hadde gjort klart og som andre egentlig skulle ta seg av. Helt topp service! Om man ønsker seg et bryllup med høy kvalitet på maten, enestående servitører og kokk, samt gode innspill på hvordan dagen blir best mulig, så er dette stedet!
Vi booket Borg Catering til vårt bryllup i august 2022. De levere fantastisk mat og service. Det var enestående oppfølging fra planlegging til gjennomføring. Vi var 65 gjester og hadde bryllup ute ved sjøen. Vi hadde minglemat etter vielsen og 3 retters middag. Maten og servicen var helt nydelig, og det var en unison tilbakemelding fra alle våre gjester. Vi kan anbefale Borg catering på det varmeste .
Vi skulle ha ti venner på besøk så jeg bestilte tapas til 10 personer. Denne tapasen minnet ikke mye om spansk tapas, da det meste var greske ingredienser. Det var mye fetaost på salaten som derfor ikke falt i smak. Maten kom 30 min. for sent og porsjonene var veldig små. Nå ble vi bare åtte personer noe jeg var veldig glad for. Når vi hadde spist var det igjen bare spekemat av får og fetaost som ingen ville ha. Jeg er veldig skuffet over maten og vil nok ikke anbefale noen å bestille tapas herfra, hvis de ikke er veldig glad i gresk mat.
Vi hadde bryllup med 60 personer, fingermat når vi kom , forrett ,middag og dessert , alle som var tilstede skrøt av alle rettene, og Borg catering hadde full kontroll på serveringen. Tusen Takk
Fantastisk god mat og service. Å kunne velge en bryllupsmeny helt fritt satte vi uendelig stor pris på. Fem andre cateringfirmaer som vi hadde kontakt med hadde kun et par forhåndsbestemte menyer å velge mellom, så å sette sammen akkurat det vi ønsket oss av mat gjorde dagen vår perfekt. Vi fikk også veldig mye for pengene. Profesjonelle servitører og kokken Niklas lagde utrolig god ventemat og middag for våre gjester og alle sa det smakte himmelsk. Så tusen takk for at dere var med å gjøre vår store dag perfekt!
Jeg har brukt Borg Catering flere ganger bl.a. til konformasjon med ca 45 gjester. Maten og servicen var upåklagelig, posjonene er bra, slik at man slipper å være nervøs for at det er nok mat. Dette har jeg nemlig opplevd tidligere fra andre cateringbyrå. De er fleksible, og kan gå utenom menyen, hvis det er noe man ønsker endret. En annen ting er at Borg Catering har stor kunnskap om allergier, slik at de kunne levere den maten jeg ønsket. Min mat måtte være både glutenfri og melkefri, og det var ingen problem.
I forbindelse med en familiegjenforening bestilte vi en grill med lam som vi grillet under selskapet. Leveranse og henting var punktlig og instruksjonene var upåklagelige. Grillen var midtpunktet hele dagen og kjøttet var fantastisk. Det var plenty mat til 20 personer antakeligvis nok til dobbelt så mange. Vi anbefaler Borg Catering på det sterkeste! :
Jeg vil at mine gjester alltid skal få det beste. Derfor har jeg benyttet meg av Borg Catering til mange forskjellige anledniner. Det har vært til små selskaper hjemme med 6-10 personer, og det har vært til store selskaper med 50 gjester. Grunnen til at jeg benytter meg av Borg Catering hver gang er den utmerkede kvaliteten de har på ALT. Jeg blir møtt med service, mine ønsker blir alltid ordnet. Jeg får tilbakemelding fra mine gjester om at de alltid opplever maten som en kulinarisk opplevelse, den er også variert og meget delikat. Der får jeg noe til enhver anledning. Og mine gjester har også benyttet seg av Borg Catering, de er like fornøyde som meg. Så derfor har jeg nå sikret meg levering fra Borg Catering til et stort selskap denne våren. Gled deg til å prøve BC.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Borg Catering.

Yven mat og dri̇kke

åpningstider, plassering. Hannestadfjellet 69 yven restauranter kart bykart, satellitt visning. Borg Catering adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Borg Catering. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Borg Catering med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Thai Food Thai Food 0 meter
Tore Andresen Tore Andresen 268 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler