facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Borgen-IL Taekwondo

Borgen-IL Taekwondo

Info

Velkommen til Borgen IL Taekwondo:)

Historie

Om gruppen

Taekwondo-gruppen består av entusiastiske barn og voksne som ønsker å trene koordinasjon, styrke og bevegelighet. Vi har rundt 62 aktive medlemmer og har opptak hele året. Vi holder treningene i Alfhallen på Borgen i Ullensaker. Alle er velkomne til å prøve ut treningen 4 ganger før de melder seg inn. Voksne trener gratis dersom de har barn som trener TKD.

Elevene graderes to ganger i året: før jul og før sommerferien. Det er vår Grandmaster Sigvald Martinsen sort belte 7. Dan som står for graderingene. Vi har også etablert et faglig samarbeid med Nordic taekwondo academy som er tilsluttet World Taekwondo Federation (WTF) og Norges kampsportforbundet.

Om sporten

Taekwondo er opprinnelig en koreansk selvforsvarsgren og en konkurranseidrett, som i dag er en global internasjonal idrett. Navnet “Taekwondo” deles opp i tre ord og betyr følgende: Tae: fot, sparke, knuse med foten. Kwon: Hånd, slå, knuse med hånden. og Do: kunst, metode, vei. Taekwondo er en kampsport med røtter som strekker seg flere tusen år bakover i tiden. Taekwondo er en olympisk sport, og er blant de 10 mest utbredte idretter i verden med over 70 millioner utøvere i 202 land.

Taekwondo er kjent for bruk av kraftige spark. Bruken av bena gjør at idrettsutøvere får en større rekkevidde og kraft til å parere motstanderen fra avstand. I sparring, er snu, front og bak spark oftest brukt. Konkurrentene kjemper i en ring som måler 8m x 8m.

Merk!
Dersom du ønsker å trene Taekwondo må du være medlem i Borgen IL. Medlemskapet inkluderer forsikring. Gå inn på : www.borgenil.no/bli-medlem. Fyll ut feltene og kryss av for Taekwondo.

Velkommen!

Adresse: Børgevegen 6, 2040 Klofta
By: Klofta
Rute: Børgevegen 6
Postnummer: 2040


Nærliggende lignende selskaper
USK Alpin USK Alpin 1 km Flott turområde med mange kuperte løyper.
Kløfta IL Kløfta IL 5 km Velholdt klubbhus med lange tradisjoner
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler