facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Borger & Vandringer

Borger & Vandringer

Info

Arkeologisk formidling til fots gjennom guida vandringer for små og store grupper til enestående steder i vakre Gauldalen, - ikke minst til spennende bygdeborger fra eldre jernalder.

Etikett

Den vakre og varierte Gauldalen med tilgrensende bygder utgjør et omfattende og svært gammelt kulturlandskap med utallige kultur- og naturseverdigheter. Borger & Vandringer tilbyr innsiktsfull formidling til fots gjennom guida vandringer for små og store grupper til enestående og tankevekkende steder i landskapet, - ikke minst til de spennende bygdeborgene som må ha satt sitt preg på dalføret i eldre jernalder. Slike borgvandringer kan bli de reneste toppturer.

Alle opplegg er lagt opp og utført av en profesjonell og folkelig arkeolog med lang og allsidig formidlingserfaring. Vandringene tilbys skoleklasser, turister, lag og foreninger, bedrifter og alle som ønsker å bli bedre kjent med arkeologi og kulturhistorie i Gauldalsregionen.

Tilbudet omfatter først og fremst områder/turmål i Melhus, Midtre Gauldal og Skaun kommuner i Sør-Trøndelag fylke, men jeg tar gjerne ei utfordring hvis noen ønsker vandringer til lokaliteter utafor denne geografiske avgrensninga.

Ta kontakt!

Beste helsing,
Kjell André Brevik

Adresse: Hovinsåsen 13 B, 7236 Hovin, Sor-Trondelag
Telefonnummer: 932 19 937
moc.liamg@kiverballejk
By: Hovin
Rute: Hovinsåsen 13 B
Postnummer: 7236


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler