facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Borrestranda

Borrestranda
Adresse: Steinbrygga 34 , Horten 3184, NO
By: Horten
Rute: Steinbrygga 34
Postnummer: 3184


Anmeldelser
Flott sted og friluftsområde. Veldig mye folk og litt vanskelig med parkering på fine dager. Burde rydde stygge bålplasser som er laget overalt, og sneiper mm. Trenger et løft før sommeren.
En super flott badeplass sommer som høst/vinter også. God parkeringsplass.
Koselig strender med moloer der det er mulig å bade fra badetrapp. Toalettanlegg som er åpne påsommeren. Flere søppelkasser tilgjengelige. Er også noen benker og en bålplass. Langgrunt som er perfekt for barnefamilier.
Deilig og litt eksotisk .fritt og fint
Med campingplass,båthavn, gode bade- muligheter med Nasjonalparken og viking- senteret som nærmeste nabo, er Borre- stranda et naturlig samlingssted for mange Hortensere året rundt!
Skittent på strandasøppel, sneiper osv , sku hatt seg en skikkelig renovasjon, fjerne siv og illeluktende tang, steinbryggamot båthavna er på tur i oppløsning lett å snuble i alle hullene og skjevhetene. Mye potensiale å ta tak i.
En utrolig flott liten strand i nærområdet som jeg har gått glipp av, nydelig sandbunn. Anbefales.
Fin strand med gode bade muligheter
Langrunnt sand bunn, noen få steiner, oversiktlig og rampe for rullestol brukere. Kiosk 100m unna. WC ca 400m.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler