facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bowling 1 Moss AS

Bowling 1 Moss AS

Info

Bowling1 Moss & MegaZone

Historie

Velkommen til Bowling 1.
Bowling1 er Norges største og ledende bowlingkjede, og har 13 bowlingsentre spredt over det ganske land.

Bowling1 sentrene tilbyr underholdende og sosiale aktiviteter
i lokaler med høy standard og god service - selvfølgelig med bowling som hovedaktivitet.

Bowling 1 Moss kan tilby følgende aktiviteter:

• Bowling
• Biljard
• MegaZone (Laserspill)
• Bursdagsfeiring
• Firma/Grupper
• Bedriftsidrett
• VIP rom
• Pakkeløsninger for idrettslag, skoleklasser osv.
• Underholdningsspill



"Bowling1 Moss AS ble etablert i 1999. Vi har 14 bowlingbaner, Megazone, 6 biljardbord og flere underholdningsspill. I tillegg har vi 4 bursdags- / møterom. Noen av rommene har mulighet for å romme helt opp til 40 personer. Til møter/bedriftsarrangementer kan vi låne ut projektor ved behov. Vi har forskjellige pakkeløsninger, men kan lage spesialtilbud hvis ønskelig."
Adresse: Calbergveien 6 B, 1526 Moss, Norway
Telefonnummer: 69235888
on.1gnilwob@ssom
By: Moss
Rute: Calbergveien 6 B
Postnummer: 1526


åpningstider

Mandag: 12:00 - 23:00
Tirsdag: 12:00 - 23:00
Onsdag: 12:00 - 23:00
Torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag: 12:00 - 02:00
Lørdag: 12:00 - 02:00
Søndag: 12:00 - 23:00


relaterte søk: bowling 1 moss åpningstider, bowling rygge, bowling 1 moss priser, bowling bursdag moss, bowling 1 moss åpningstider påsken, bowling sarpsborg, megazone moss, bowling 1 åpningstider
Anmeldelser
Vært bowling her i maaange år og ikke uten grunn..super service. Fint for barn og barneselskap. Mange baner. Mange biljard bord. Super parkering. Kan få kjøpt god mat med nydelig pizza.. ingen ting å klage på. Bildet fra rom for barneselskap. 10 utviklingshemmede råkoste seg.
Underbemannet. Banen hengte seg opp 5 ganger på en serie. Litt ødeleggende for spillet å gå til pizzakøen for å si fra.
Stedet er hyggelig og nostalgisk, men prisnivået har eksplodert de siste åra. Før kunne man bowle for en hundrings eller spille biljard for samme prisen; på et par år har det dobla seg. Kan hende det er derfor det er nokså folketomt.
Utrolig dyr biljard, litt shabby og gammelt lokale og når bacon snacksen i tillegg smakte gammelt og hardt så er det ikke veldig imponerende..
Fint der, men de sliter med maskinene sine. De henger seg hele tiden når man bowler.
Bowlet med venner og kjæreste. Overpriset drikke og elendig smak på drinker. Vi var oppmerksomme på at man kunne vinne premier ved å slå ned røde kjegler som stod foran i rekken og forsøkte dette. Kriteriet var at det måtte være strike. Når vi slo ned røde kjegler som stod midt på i strike, og filmet dette fikk vi ikke premie. Mannen i kassa sa de måtte se dette selv og ikke på film. Han mente det var ett krav da de skulle "syke oss ut". Han viste oss hvor mange premier de hadde, men ville ikke gi oss premie for striken. Ren svindel. Han mente også at det stod på alle tavlene og reklamene, men etter litt tid for å se på reklamene etter 1 times tid, så vi ingen informasjon om dette. Dårlig service og alt for varmt i lokalet.
Utrolig dårlig service, bestilte nachos når vi ankom slik at vi skulle ha noe å kose oss med under bowlingen. Vi ventet i 50-55 minutter før vi fikk de og vi spurte flere ganger om de var ferdige uten betjening fra stabben. Når vi endelig fikk de var alle chipsene knust og de var ikke varme engang, hvorfor tok de så lang tid da? Meget skuffet over min opplevelse på denne plassen.
Byens storstue for bowling, biljard og laserzone. Banene er fine, men skoa og kulene er rimelig utslitte. På tide med en utskifting her. Barna elsker å ha bursdag her med bowling og pizza. Noe dyrt, men det koster å drive et så stort sted.
Ideell for bursdager. Håpløst at de ikke vil ha kunder med kontanter!
Fin familiehall. Harskt popcorn og bacon crisp.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bowling 1 Moss AS med offentlig transport


Rygge Storsenter 210 meter
208
24
Seas 310 meter
200
201
208
21
253
600
630
633
VY3
Ekholtgrenda 330 meter
204
Fjellom 370 meter
21
24
Ekholt Hageby 370 meter
204

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler