facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bowling1 Trondheim

Bowling1 Trondheim

Info

Vi har 24 bowlingbaner, 350 meter lang innendørs gokartbane,
500 kvadratmeter Lekeland, 4 bilijardbord, Megazone og salg av mat og drikke.
Velkommen!

Historie

Seniorbowling
Mandag og onsdag ser ut til å være de store seniorformiddagene. Fra klokken tolv til ca klokken halv tre er det myldrende liv i senteret. Her har vi voksne folk som kommer fast og som koser seg med bowling, kaffe og vaffel.



Firma arrangement
Vi vet jo at prisfokusen som er på firmarrangement er større nå enn før. Fordelen ved å legge turen hit er at du som leder, slipper å "underholde". Vi tar over etter at du har annonsert din ankomst.

Vi organiserer alt fra interne bowling konkurranser til årets gokartfører. Om det er 20 eller 200 stk så er det ikke noe problem, det tar bare litt lengre tid.

Ønsker dere drikke og pizza til hele gjengen, vi fikser det lett. En av våre samarbeidspartnere heter Ringnes og i fra vårt eget pizzabakeri serverer vi rykende ferske pizza.

Dette kan dere etter avtale storkose dere med i et lukket lag.

Så da er det bare å ta opp tlf å ringe 72848700 for en forespørsel eller booking.

For bare 375,- pr. person får dere en kjempekveld på ca 3,5 timer, og husk: vi tar kunden på alvor.



Bursdagsbowling
Bursdag bowling er populært hos mange barn og unge og har faktisk blitt en kjempesuksess.

Flere og flere merker at det er skikkelig gøy å invitere med venner til bursdag hos oss. Å feire bursdagen sin hos Bowling1 & Gokart er en morsom og lettvint løsning.

Våre hyggelige medarbeidere sørger for at barna får en flott og underholdende opplevelse. Du slipper både planlegging og opprydding.

På alle våre baner kan vi trekke opp banekanter som hindrer at kula går i renna, og barna vil alltid klare å få ned noen kjegler.
Dette gjør at barna får en helt annen glede av bowlingen.

Alternativer for bursdag bowling
Ta kontakt med senteret for å høre om hvilke alternativer som tilbys.
Vi har jevnlig bursdagsselskaper hos oss, og har gode rutiner for dette.
Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Husk å bestille i god tid, slik at du får arrangert bursdagen til ønsket dag og tid!
For bestilling send mail til [email protected]



"Vi har 24 bowlingbaner, 350 meter lang innendørs gokartbane,500 kvadratmeter Lekeland, 4 bilijardbord, Megazone og salg av mat og drikke.Velkommen!"
Adresse: Heggstadmoen 55, 7080 HEIMDAL Trondheim, Norway
Telefonnummer: 72848700
moc.liamg@trakoggnilwob
By: Trondheim
Rute: Heggstadmoen 55
Postnummer: 7080 HEIMDAL


åpningstider

Mandag: 12:00 - 23:00
Tirsdag: 12:00 - 23:00
Onsdag: 12:00 - 23:00
Torsdag: 12:00 - 23:00
Fredag: 12:00 - 01:00
Lørdag: 12:00 - 01:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: bowling 1, centrum bowling trondheim, bowling trondheim, gokart fossegrenda, gokart trondheim pris, bowling 1 priser, megazone trondheim, bowling 1 heimdal åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
Bowling 1 Sandmoen Bowling 1 Sandmoen 0 meter Mye forskjellige aktiviteter. Bowling, biljard, gokart, laserspill, arkadespill og le...
Max Spill Tempe Max Spill Tempe 8 km Veldig fine lokaler, og hyggelige verter, anbefales
Trondheim Biljardsenter Trondheim Biljardsenter 9 km Trondheim Biljardklubb og Biljard1 Trondheim ble samlokalisert på Nardo 01.11.2017. ...
Biljard1 Trondheim, på Nardo Biljard1 Trondheim, på Nardo 9 km Helt konge sted
Centrum Bowling Centrum Bowling 11 km Kommer aldri tilbake! Elendig baner.. Maskinen som plukker opp kjegler slipper kjegl...
Trondheim Bilbane Center - TBC Trondheim Bilbane Center - TBC 12 km Hos TBC finner du fartsfylt morro med Trondheim Raceway. Trondheim Raceway er bilbane...
Work-Work Work-Work 12 km Venninne bestilte white russian, og fekk ein drink der fløten openbart var sur. Vi sa...
MAX SPILL Leangen / Sirkus Shopping MAX SPILL Leangen / Sirkus Shopping 13 km Første gang på bingo, ever.. Skikkelig gøy, vant nesten, hele tiden.. Nå har jeg knik...
Anmeldelser
Mye forskjellige aktiviteter. Bowling, biljard, gokart, laserspill, arkadespill og lekeplass. Stedet er litt slitt og trenger en oppussing, men en bra plass. Prøvde pizza pepperoni og annanas noe som vi ikke kan anbefale. Veldig mye ost og litt lite fyll. Synd at man nesten må dra en annen plass for og spise. Man kan bruke mange timer på denne plassen men ikke med tom mage.
Helt fantastisk. Vi var en stor og vill gruppe som ankom, men fikk gjort masse, ble godt ivaretatt og fikk oppfølging og ekstra hjelp. Var litt problemer med glutenfri mat, men det løste seg, og det var ikke Bowling sin feil. Vær obs på at det er et stykke å gå til bussholdeplass inn til byen. Nydelig pizza! Ekstra stor takk til Tobias for et service!
En morsom å spennede fredagskveld med bowling! trivelig betjening. Alt i alt en veldig koselig å artig fredagskveld
Veldig fornøyd med barnebursdag her. Stort bursdagsrom, men kunne koste på seg litt støydemping. Ble høy lyd med så mange jenter. Vi prøvde Gokart og LazerX med stor suksess. Veldig fornøyde jenter. Bra service, god og mye mat.
Var her med familie. Skulle spille bowling og kose oss med pizza og brus. Måtte, etter 45 minutter, etterlyse pizza som var bestilt. Enda gikk det nesten 20 minutter før vi fikk levert pizza til bordet. Slett kundeservice gjør nok til at vi absolutt ikke kommer til å bestille noe her igjen. Til tross for at det var lire matbestillinger, så gikk det ca 60 minutter før vi fikk den. Etter så lang ventetid mener jeg vi i alle fall burde fått rabatt. Var også en ansatt i kassa som tydelig ikke har vært borti kundebehandling tidligere, for han gikk det absolutt ikke an og snakke med. Følte oss oversett og ignorert da vi klaget
Kult sted med masse forskjellige spill. Får trekk for sko og kuler.
Litt slitt og bowling maskinene jukser av og til, vi måtte bytte bane da den ikke telte poengene. Ellers en hyggelig opplevelse for barn og voksen, pluss for lekeland for barna.
dette er noe av det dårligste jeg har opplevd. Vi kommer 30 sekunder for sent til vår gokart tid. Da har de allerede startet neste gruppe og gitt bort tiden vår til noen andre. Mannen i skranken var også frekk. DÅRLIG
Bestilte laps for gokart, fikk en feil tidspunkt på bekreftelsen. Ringte dermed de for det, fikk ikke noe hjelp. Dermed så dro vi innom en tur sånn at vi fikk bedre forklaring på lapsen som vi bestilte. Visste seg at det ikke vart bestilt i det hele tatt, dermed sto vi i disken å bestilte med de som jobbet på disken. Fikk beskjed at det er fikset, bare at det er 1 og halvtime ventetid. Vi sa det var greit, så va vi i litt rundt i Bowling 1. Spilt litt av alt, også dro vi til da vi hadde laps. Vart litt forvirret når det sto noen folk før oss igjen som drev å kle på seg. Fikk bare beskjed at timen som vi bestilt i disken ikke var fikset likevell og eneste vi fikk svar fra han i disken va «det er skjipt men jeg kan ikke gjør noe». Det er rett og slett scam, brukte mye penger på ventetiden, skulle avslutte kvelden fint med gokart. Når vi fikk beskjed at det var ikke ledig time til oss lell, så ødela det mooden helt. Kjørte forresten helt fra Frøya til Trondheim for dette her :
Flott sted for familier. Her er det flere aktiviteter å velge i. Vi bruker å kjøpe familiebowling som holder i massevis for oss.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bowling1 Trondheim med offentlig transport


Sandmoen E6 390 meter
110
216
310
340
410
4101
420
440
470
480
71
905
96

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler