facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bowling1 Vestkanten

Bowling1 Vestkanten

Info

Norges kuleste bowlinghall, kun 8 minutter fra Bergen Sentrum.



"Velkommen til Vestkanten Bowling Bowling 1 Vestkanten! Vi er en del av Vestkanten Storsenter i hjertet av Loddefjord, kun 8 minutter fra Bergen sentrum.Vi har 18 moderne bowlingbaner, 9-hulls minigolf, Arcade-spill og en herlig meny bestående av våre egne signatur-hamburgere, og pizza i samarbeid med Peppes.Vi passer perfekt for bursdagsfeiringer, firma-events, teambuilding, familiehygge og seniorbowling."
Adresse: Lyderhornsvei 351, 5171 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55507780
on.netnaktsev@gnilwob
By: Bergen
Rute: Lyderhornsvei 351
Postnummer: 5171


åpningstider

Mandag: 11:00 - 22:00
Tirsdag: 11:00 - 22:00
Onsdag: 11:00 - 22:00
Torsdag: 12:00 - 22:00
Fredag: 11:00 - 23:00
Lørdag: 10:00 - 23:00
Søndag: 12:00 - 22:00


relaterte søk: bowling vestkanten pris, bowling sandsli, bowling vestkanten åpningstider, bowling 1 priser, minigolf vestkanten priser, bowling bergen sentrum, vestkanten minigolf, bowling 1 trondheim
Anmeldelser
Bowling er alltid en 'hit', men denne plassen trenger sårt en oppgradering. Mye tekniske problemer med maskineriet og...milde moses... for noen priser.
Bra utvalg av aktiviteter og mange bowlingbaner. Det er mulig å kjøpe varm mat som hamburger og det er alkoholservering på stedet.
Slitt maskineri med en god del tekniske feil. Fantastisk service. Ansatt ved banen gjennom to kamper 4 timer, som umiddelbart rettet feilene etterhvert som de oppsto.
Skeive baner, slitne sko, stadig problemer med kjeglemaskinene, ingen visabetaling på noen av spillmaskinene hvem har med seg mynter i 2022?, ikke mulig å ta ut mynter uten å kjøpe noe og svindyr minigolf. Mye gøye muligheter der, men trenger litt oppdateringer!
Da vi kom inn for å bli med en gjeng venner å spille ble vi fortalt at vi ikke fikk bli med å spille med dem for de stengte om 20 minutter. Vi satt oss så ned for å vente på at de skulle spille ferdig. Vi ser så at en annen bane blir satt opp 10 minutter senere til en annen vennegjeng. Vi får så vite at de ikke stenger før 1 time senere. Situasjonen ble ikke løst og vi fikk ingen beklagelse for dette. Dette er utrolig dårlig service og ikke greit! Etter stygge blikk og Ingen forsoning fortjener de ikke mer enn 1 stjerne.
For det første, ikke kom her sulten. Helt sinnsyke priser på mat. Mildt sagt betalte vi 169kr for en 70gr «Loddis Burger» uten drikke eller pommes frites. Elendig service fra ansatte. Banen hengte seg opp 4 ganger og ikke et eneste øyekast fra ansatte vi hadde banen rett ved siden av kassen. De valgte heller å stå 3 stk bak kassen og snakke som om de var på vorsh. Dette stedet har tapt seg fra det den en gang var! Blir dessverre vår siste tur hit. Vil også dele dette videre til venner og bekjente!
Eg har bowlet her mange ganger siden eg var liten og etter alle år har det bare blitt dårligere og dårligere stand på banene, banen stopper opp flere ganger på en runde, må ofte bli flyttet over til andre baner som og ender opp med å trenger service under runden. Så vær forberedt på uventet ventetid imellom kastene da du ofte må gå i disken å spørre om hjelp for å få banen igang igjen. De har heller aldri tilbydd noe unskyldning/kompensasjon.
Flott sted både for barn og voksne.
Hadde bestillt 3 baner samlet for å feire bursdag. Banen sluttet å funke og vi blei splittet alle sammen. Dei klarte ikkje å skaffe 3 nye baner samlet og servicen var sykt dårlig. Dette var ikkje opplevelsen vi betalte for... kvelden er stort sett kastet bort her.
Det virket ikke. Feil poengsum i hver runde. Feil antall kjegler å kaste på. Treff 8 kjegler - få strike. Kast på ingenting i neste runde. Byttet bane, ikke noe bedre der. Fikk ikke penger igjen - fikk bare beskjed om å sende mail.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Bowling1 Vestkanten med offentlig transport


Loddefjord terminal 90 meter
20
23
24
3
3E
41
42
43
45
49
Loddefjord terminal 100 meter
Loddefjord terminal 110 meter
20
23
24
3
3E
41
42
43
45
49
Vestre Vadmyra 350 meter
3
3E
Lyngfaret 360 meter
3
3E

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler