facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brødboksen

Brødboksen
Adresse: Tingstuveien 18 , Oslo 0281, NO
Telefonnummer: 400 64 200
By: Oslo
Rute: Tingstuveien 18
Postnummer: 0281



relaterte søk: brødboksen trondheim, frokost på døra, brødboksen bokser, brødboksen pris, brødboksen proff, brødboksen hente boks, brødboksen rabattkode, morgenlevering søndag
Anmeldelser
Hadde det gått og gi 0 stjerner så hadde dere fått det, for det var ikke dårlig, men forferdelig. Jeg må si at jeg opplevde dere som et meget useriøst firma. Jeg bestilte frokost av dere til farsdagen, får en melding inne på brødboksen om at det ikke blir levert på lørdag kveld. Får vite at den meldingen ikke er reel i mitt tilfelle da jeg allerede har lagt inn en bestilling, så da tenkte jeg at det var da enda godt. På søndags morgen står jeg opp med barna for så gå spent ut å se om det har kommet noe leveranse, noe det ikke har. Heldigvis så hadde jeg noe smått jeg kunne bruke til og lage en liten frokost til far i huset. Jeg er veldig skuffet over at dere ikke leverer tjenesten dere selger. Dere kan beklage så mye dere vil, men det her skal faktisk ikke forekomme UANSETT. Alle kan gjøre en feil, men ikke en så grov og uprofesjonell som denne. ANBEFALES IKKE!!!
Dette er fremtidens levering av matvarer. Lett å lage en brukerkonto, oversiktlig og lett forståelig hjemmeside. Fungerer like bra på diverse nettlesere og enheter PC/Ipad/MacBook osv.. Har bestilt varer 4 eller 5 ganger, og 3 ganger ble disse levert til feil sted naboen. På tross av det kan ikke jeg annet enn å gi 5 stjerner samt å anbefaler dem videre. De gangene jeg har hatt problemer med leveringen har kundeservicen ryddet opp i saken og jeg har til å med fått erstatning/penger "til gode". Så man har tydeligvis forstått hvordan morgendagens kundeservice fungerer. Respekt. Favoritten er fersk presset juice. Kommer nok til å bli en trofast kunde. Stå på gutter og jenter, dere gjør en bra jobb.
Det holder hva det lover - og mer til... Aldri har jeg smakt bedre appelsinjuice, helt friskpresset natten før - og om du står tidlig opp så kan brødene stadig være lune i kassen. Kan bestilles helt frem til 24.00 dagen før levering. 6 ut av 5 stjerner fra en fast kunde!
Jeg har vært trofast kunde over tid. Men mer rot med leveringer den siste tiden, selv om de forsøker å gi best mulig kundebehandling . Men godt brød og juice er det da absolutt !
Frookoost !! - Hvem redder frokosten !!?? Byens beste utvalg av gode og sunne brød - og fantastisk service - vi er jo blitt helt avhengige av dette.. Tenk å kunne bestille frokost når du legger deg - og vips :- så er det levert på døren når du står opp - dette er jo bare fantastiks - eller må vi si var fantastisk??!!
Bra priser. De fant frem og leverte i to fancy bokser utenfor oppgangen. Skjønner ikke at dette kan bli butikk, men som kunde er man jo happy når man får mer enn man betaler for. Håper de overlever.
Fresh juice, nyrørt syltetøy, varmt brød. Kom deg inn i brødboksen. Latterlig godt!
Supert konsept. Alt vi har mottatt har vært av kjempebra kvalitet. Anbefales på det sterkeste!
Beste juicen jeg har smakt!
Hei crossiantene kom til rette ,de var satt hos naboen.Spiser de sammen med suppen mmm deilig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brødboksen.

Oslo matlevering

åpningstider, plassering. Tingstuveien 18 kart bykart, satellitt visning. Brødboksen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brødboksen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brødboksen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Jafs Prinsdalen Jafs Prinsdalen 13 km Bestilte Pizza .. 25 min forsinket når jeg hentet den. Men det verste var når jeg kom...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler