facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brødboksen.no

Brødboksen.no

Info

Ferskt brød og frokostvarer levert utenfor døra di på morrakvisten!

Historie

Registrér deg på brødboksen.no og få ferskt brød og frokost levert utenfor døren din om morgenen.

Vi henter brødet hos bakeren kl 24:00 når det kommer rykende ferskt ut av ovnen. Så leverer vi brødene i våre spesiallagede, oppvarmede bokser til deg før kl. 06:30. Åpne døren, hent inn ferskt brød, juice og pålegg og få en knallstart på dagen.

Mat på døren er det mange som kan levere, men ferskt brød på døren om morgenen - det er kun Brødboksen som tilbyr.

Vi baker ikke brødene selv. Vi samarbeider med de leverandørene som vi mener har de beste brødene. Åpent Bakeri er verdenskjent i Oslo for å ha de beste brødene. Brødene fra Åpent bakeri er 100% håndlaget og det blir hverken spart på råvarer eller innsats. Brødene selges kun i Åpent Bakeri sine egne utsalg og hos Brødboksen.no.

Nærbakst leverer hovedsakelig brød til hoteller og restauranter. Du finner også noen av brødene deres i gourmethyllene hos ICA, og nå også hos Brødboksen.no.

Adresse: Ulvenveien 92c, 0581 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Ulvenveien 92c
Postnummer: 0581


Anmeldelser
Hadde det gått og gi 0 stjerner så hadde dere fått det, for det var ikke dårlig, men forferdelig. Jeg må si at jeg opplevde dere som et meget useriøst firma. Jeg bestilte frokost av dere til farsdagen, får en melding inne på brødboksen om at det ikke blir levert på lørdag kveld. Får vite at den meldingen ikke er reel i mitt tilfelle da jeg allerede har lagt inn en bestilling, så da tenkte jeg at det var da enda godt. På søndags morgen står jeg opp med barna for så gå spent ut å se om det har kommet noe leveranse, noe det ikke har. Heldigvis så hadde jeg noe smått jeg kunne bruke til og lage en liten frokost til far i huset. Jeg er veldig skuffet over at dere ikke leverer tjenesten dere selger. Dere kan beklage så mye dere vil, men det her skal faktisk ikke forekomme UANSETT. Alle kan gjøre en feil, men ikke en så grov og uprofesjonell som denne. ANBEFALES IKKE!!!
Dette er fremtidens levering av matvarer. Lett å lage en brukerkonto, oversiktlig og lett forståelig hjemmeside. Fungerer like bra på diverse nettlesere og enheter PC/Ipad/MacBook osv.. Har bestilt varer 4 eller 5 ganger, og 3 ganger ble disse levert til feil sted naboen. På tross av det kan ikke jeg annet enn å gi 5 stjerner samt å anbefaler dem videre. De gangene jeg har hatt problemer med leveringen har kundeservicen ryddet opp i saken og jeg har til å med fått erstatning/penger "til gode". Så man har tydeligvis forstått hvordan morgendagens kundeservice fungerer. Respekt. Favoritten er fersk presset juice. Kommer nok til å bli en trofast kunde. Stå på gutter og jenter, dere gjør en bra jobb.
Det holder hva det lover - og mer til... Aldri har jeg smakt bedre appelsinjuice, helt friskpresset natten før - og om du står tidlig opp så kan brødene stadig være lune i kassen. Kan bestilles helt frem til 24.00 dagen før levering. 6 ut av 5 stjerner fra en fast kunde!
Jeg har vært trofast kunde over tid. Men mer rot med leveringer den siste tiden, selv om de forsøker å gi best mulig kundebehandling . Men godt brød og juice er det da absolutt !
Frookoost !! - Hvem redder frokosten !!?? Byens beste utvalg av gode og sunne brød - og fantastisk service - vi er jo blitt helt avhengige av dette.. Tenk å kunne bestille frokost når du legger deg - og vips :- så er det levert på døren når du står opp - dette er jo bare fantastiks - eller må vi si var fantastisk??!!
Bra priser. De fant frem og leverte i to fancy bokser utenfor oppgangen. Skjønner ikke at dette kan bli butikk, men som kunde er man jo happy når man får mer enn man betaler for. Håper de overlever.
Fresh juice, nyrørt syltetøy, varmt brød. Kom deg inn i brødboksen. Latterlig godt!
Supert konsept. Alt vi har mottatt har vært av kjempebra kvalitet. Anbefales på det sterkeste!
Beste juicen jeg har smakt!
Hei crossiantene kom til rette ,de var satt hos naboen.Spiser de sammen med suppen mmm deilig.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brødboksen.no.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Ulvenveien 92c kart bykart, satellitt visning. Brødboksen.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brødboksen.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brødboksen.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Rørdoktor AS Rørdoktor AS 159 meter Profesjonell hjelp ved tett avløpsrør.
Skilt & DekorMontasje as Skilt & DekorMontasje as 438 meter Skilt & DekorMontasje as (r) Grunnlagt 1996
Rent a Rack AS Rent a Rack AS 476 meter Det var veldig bra og hyggelig. Hun som expederer oss var effektivt og informativ.
Hesselberg Truck A/S Hesselberg Truck A/S 616 meter God service. Litt dyrt.
Håndverkskompaniet As Håndverkskompaniet As 801 meter Vi tilbyr håndverkstjenester med hovedvekt på nybygg, tilbygg, ombygging og rehabilit...
Busskameratene Busskameratene 838 meter Konferansebuss som passer til alle typer kjøringer
Fuglesangs Group Fuglesangs Group 841 meter Fuglesangs AS (est 1916) is an independent supplier of pumping solutions, equipment a...
VålerengaSjappa VålerengaSjappa 995 meter I Sjappa på Intility Arena får du alt du trenger av supportereffekter. Ønsker du å kj...
Tribe Oslo Tribe Oslo 999 meter Coworking og møter i Oslo
Konsis Konsis 1 km Vanskelig å forstå endelig pris, da de bruker estimerte priser. Savner også skisse el...
Enkel Design Enkel Design 1 km Et selskap verdt å anbefale, flotte interiørarrangementer. Badet mitt ser vakkert ut...
LUTH & CO LUTH & CO 1 km Useriøs leverandør. Styr unna
Valle Hovin Valle Hovin 1 km Ingen skøytebane der nå. Gjort om til en gedigen anleggsplass.
FOLKA FOLKA 1 km Et kontorfellesskap for bedrifter som skaper bærekraftige tjenester og produkter
uteservering.no uteservering.no 1 km Alt til uteserveringen.
Luxury Design Elma Luxury Design Elma 1 km Lidenskap for interiør!
GRIN GRIN 1 km Vår visjon: Utrydde plastposen i Norge! Løsningen: GRIN tilbyr utleie av bærenett is...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler