Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Brødboksen.no

Brødboksen.no

Info

Ferskt brød og frokostvarer levert utenfor døra di på morrakvisten!

Historie

Registrér deg på brødboksen.no og få ferskt brød og frokost levert utenfor døren din om morgenen.

Vi henter brødet hos bakeren kl 24:00 når det kommer rykende ferskt ut av ovnen. Så leverer vi brødene i våre spesiallagede, oppvarmede bokser til deg før kl. 06:30. Åpne døren, hent inn ferskt brød, juice og pålegg og få en knallstart på dagen.

Mat på døren er det mange som kan levere, men ferskt brød på døren om morgenen - det er kun Brødboksen som tilbyr.

Vi baker ikke brødene selv. Vi samarbeider med de leverandørene som vi mener har de beste brødene. Åpent Bakeri er verdenskjent i Oslo for å ha de beste brødene. Brødene fra Åpent bakeri er 100% håndlaget og det blir hverken spart på råvarer eller innsats. Brødene selges kun i Åpent Bakeri sine egne utsalg og hos Brødboksen.no.

Nærbakst leverer hovedsakelig brød til hoteller og restauranter. Du finner også noen av brødene deres i gourmethyllene hos ICA, og nå også hos Brødboksen.no.

Adresse: Ulvenveien 92c, 0581 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Ulvenveien 92c
Postnummer: 0581


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Brødboksen.no

. Oslo oslo lokal bedrift åpningstider, plassering. Ulvenveien 92c kart bykart, satellitt visning. Brødboksen.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brødboksen.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brødboksen.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;