facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brødrene Flaarønning as

Brødrene Flaarønning as

Info

Vi utvikler og markedsfører gaveprodukter med utgangspunkt i norsk natur og norske tradisjoner.

Produkter

Gaveartikler



"Brødrene Flaarønning er et familiefirma som startet opp i 1868. Siden 1950-tallet har vi utviklet og solgt norske produkter til nordmenn og turister, og har i dag en rekke egenutviklede produkter og serier som selges til gave- og turistbutikker over hele landet.Vi utvikler og distribuerer produkter inspirert av norsk natur, kultur og tradisjon. Du kan se våre produkter i nettbutikken.NB! Vi har ikke åpent utsalg på Ler."
Adresse: Nyhusvegen 14, 7234 Ler, Norway
Telefonnummer: 72857000
By: Ler
Rute: Nyhusvegen 14
Postnummer: 7234



relaterte søk: brødrene flaarønning forhandlere, villmarksserien, flaarønning melhus, www flaaronning, flaarønning presenning
Anmeldelser
Er så fornøyd med bestillingene mine får varene etter ca 3 dager, skikkelig innpakket så aldri noe er ødelagt. Har handlet mange ganger av dere, senest 2 ganger nå i november , og det er nok ikke siste bestilling fra meg. Har også kjøpt 4 hjerteskåler i tillegg til nissene. Tusen takk !
Fine produkter, og helt super kunde behandling! 110% fornøyd.
Elsker denne butikken. Rask levering. Rimelige priser og bra tilbud. Super kvalitet på produktene. Har handlet hos de flere ganger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler