facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brødrene Selvik

Info

Vi er en entrepenørbedrift innen bygg og anlegg. Vi er allsidig innen graving, sprenging, betongarbeid og også verkstedtjenester, masser og ferdigbetong.

Historie


Brødrene Selvik as er et firma med ca 40 ansatte og nær tilhørighet i Sauda.
Brødrene Selvik as ble etablert i 1967 av Olav og Nikolai Selvik og omgjort til aksjeselskap i 1989.
Virksomheten er allsidig og tilpasset i størrelse til primært å dekke det lokale markedet.
Strategien i firma har vært å satse på kompetanseoppbygging før volumøkning, noe som har gjort oss i stand til å ta større prosjekter, blant annet innen kraftsammenheng.
Etter flere travle år kunne fallhøyden blitt stor hvis markedet nå snur slik det ligger an til. Heldigvis har vi tenkt på dette med å heller leie inn ressurser i denne tiden - dette har gjort det enklere å tilpasse seg til roligere tider nå. Men vi vet nok foreløpig ikke hvor "bunnen" blir liggende, og det kan bli tøft i tiden fremover hvis ikke stat og kommune nå kommer med sine prosjekter både innen vei-sektoren og innen bygg og vedlikehold.
Selvsagt vil vi også i egenregi tilstrebe aktivitet i en nedgangstid; vi vil gjerne få gang på miljøvennlig småkraftutbygging der vi har tilegnet oss grunnleggende erfaring. Forhåpentligvis kan det også legge seg til rette for andre "produkter" som kan eksporteres - Sauda har ressurser og infrastruktur klar!

Adresse: Treaskjæret, 4200 Sauda, Norway
Telefonnummer: 52785400
By: Sauda
Rute: Treaskjæret
Postnummer: 4200


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:30
Tirsdag: 07:00 - 15:30
Onsdag: 07:00 - 15:30
Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 13:00

Nærliggende lignende selskaper
Varicon As Varicon As 712 meter Varicon tilbyr engineering og konsulent-tjenester i disse områdene: - Engineering - ...
Anmeldelser
Elendig servise og overholdelse av avtaler. Tar på ingen måte kritikk og gjør en skikkelig halvhjertet jobb. Kan ikke gi mindre en en stjerne, desværre.
Veldig bra plass hyggelig og kjekke folk
Kjempe folk hjelper deg med alt
Oversatt av Google Flotte folk. Hjelpsomme og vennlige. Kvalitetsarbeid. Original Great people. Helpful and friendly. Quality work.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler