facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brødrene Skog As

Brødrene Skog As

Info

Vi er et entreprenørfirma som er lokalisert i Asker og vi strekker oss fra området Kongsberg til Oslo. Vi påtar oss små og store prosjekter.

Historie

Vi er et entrepenørfirma som er lokalisert i Asker og vi strekker oss fra området Kongsberg til Oslo. Våre ansatte har solid erfaring fra utallige byggeprosjekter og er kompetente medarbeidere med god kunnskap om gjennomføring av prosjekter. Vi er godt rustet til å ta på oss forskjellige typer renovasjons arbeid.
Våre ansatte har produkt kunnskap og kan gi gode tips og råd om ditt prosjekt. Vi har vår egen byggmester, elektriker, rørlegger, snekkere og flislegger og er våtroms godkjent bedrift.
Brødrene Skog AS kan påta seg små og store prosjekter, fra å renovere et bad til å bygge din drømmebolig.

Adresse: Nesbruveien 75, 1394 Nesbru, Akershus, Norway
Telefonnummer: 909 97 090
By: Nesbru
Rute: Nesbruveien 75
Postnummer: 1394


åpningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00

Anmeldelser
Et meget godt sluttprodukt, dyktige og hyggelige håndverkere. Noen få utfordringer med logistikken, men absolutt å anbefale.
Jeg er meget fornøyd med badene mine. Arbeidet er pent utført.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brødrene Skog As.

Nesbru entreprenør

åpningstider, plassering. Nesbruveien 75 kart bykart, satellitt visning. Brødrene Skog As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brødrene Skog As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brødrene Skog As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Readytogo Readytogo 0 meter The ReadyToGo™ program is a modular learning program in Entrepreneurship.
Finstad og Jørgensen A/S Finstad og Jørgensen A/S 376 meter Vi er et allsidig firma som liker å ta på oss utfordringer. Vi har god erfaring og br...
Boligbygg As Boligbygg As 771 meter Vi prosjekterer din drømmebolig. Tegner i ArciCad og Bim modellering. Tar på mindre o...
Råbygg Råbygg 1 km Råbygg AS Råbygg AS startet i mai 2020. Vi leverer og monterer skreddersøm med beton...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler