facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brørby Eiendomsmegling

Brørby Eiendomsmegling

Info

Salg av eiendom krever erfaring og kunnskap innenfor mange felt. Brørby Eiendomsmegling samarbeider derfor med advokat for å gi deg den ekstra tryggheten.

Historie

Brørby er den lokale eiendomsmegleren med samarbeidende advokatkontor som gir ekstra trygghet til våre selgere og kjøpere.

Harald Heggen Brørby har jobbet som privatpraktiserende i Hønefoss siden 1987. Hans praksis er variert med hovedvekt på skatt og avgift, fast eiendom herunder odel og generasjonsskifter, arv, ekteskapsrett og alminnelig forretningsjus. Han har også vært medlem av advokatforeningens lovutvalg for fast eiendoms rettsforhold i 6 år. Videre har han vært sorenskriver og dommer i Hadeland og Land sorenskriverembete i 3 år, vært sersjant i forsvaret og saksbehandler i olje- og energidepartementet.

Marte Holte Brørby har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har siden 2010 jobbet som skattejurist i skatt nord. Under studiene jobbet hun som sekretær for advokatene Os, i sivilavdelingen i justisdepartementet og som saksbehandler i Statens Kartverk, Tinglysningen i Hønefoss.

Jesper Holte Brørby har bachelor i Eiendomsmegling fra BI Bergen. Han har under studiene jobbet for Home Eiendomsmegler i Bergen med backoffice oppgaver og som visningsassistent. Videre var han saksbehandler i Statens Kartverk, Tinglysningen i Hønefoss.

Adresse: Blomsgate 3, 3510 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 99737419
By: Hønefoss
Rute: Blomsgate 3
Postnummer: 3510


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Eiendomsmeglere Hønefoss, Brørby Eiendomsmegling AS, Advokat Hønefoss
Nærliggende lignende selskaper
Eiendomsmegler1 Ringerike, Hole og Jevnaker Eiendomsmegler1 Ringerike, Hole og Jevnaker 330 meter Ryddige og faglig dyktige ansatte.
Aktiv Hønefoss Aktiv Hønefoss 377 meter Ryddig og proff, veldig fornøyd!
Malerfirma Gammelseter & Rikardsen AS Malerfirma Gammelseter & Rikardsen AS 920 meter Vi er et malerfirma som også utfører oppdrag innen total renovering/enterprise. Vi ha...
Hønefoss Hønefoss 2 km
AKA AS AKA AS 2 km Eiendomsforvaltning og eiendomsutvikling.
Eiendom - salg og utleie Eiendom - salg og utleie 2 km Salg og utleie av eiendom
Digna Bolig Spania Digna Bolig Spania 7 km Digna Bolig sørger for at du får en trygg og enkel bolighandel på Costa Blanca i Span...
Anmeldelser
Fantastisk service fra start til mål! Skal du kjøpe eller selge bolig i Hønefoss? Velge Brørby! Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler