facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brandøy Misjons- og konferansesenter

Brandøy Misjons- og konferansesenter

Info

Brandøy er ein av dei to leirstadane som Indremisjonssamskipnaden eig. Staden vert nytta til leirar, selskap, kurs og konferansar.

Adresse: Bjoavegen 1213, 5584 Ølen
Telefonnummer: 53 76 98 81
on.yodnarb@tsop
By: Ølen
Rute: Bjoavegen 1213
Postnummer: 5584



relaterte søk: brandøy leir 2018, imf stord, familieleir brandøy, indremisjonssamskipnaden, damehelg brandøy
Nærliggende lignende selskaper
Utdanningsforbundet Vindafjord Utdanningsforbundet Vindafjord 9 km Utdanningsforbundet Vindafjord held til i kjellaren på rådhuset.
Holtålen Kulturskole Holtålen Kulturskole 390 km Holtålen Kulturskole har tilbud for barn og unge innen musikk, dans og billedkunst.
Anmeldelser
God service og god atmosfære. En super plass for barne- og ungdomsleirer, bryllup, slektstreff, konferanser og weekender.
Vi feira bryllupet vårt her en hel helg. God kommunikasjon i forkant, serviceinnstilt personale, nydelig bevertning, og fantastisk beliggenhet. Vi kunne ikke vært mer fornøyde.
Flotte lokaliteter, god mat og framifrå betjening
Vi feiret bryllupet vårt på Brandøy. Alt var perfekt. Tusen takk for god mat, flotte lokaler og gjestfrihet.
Relativt høy standard, rent og pent. Personale tilstede på kjøkkenet. Beliggenheten er flott og uteområdet flott tilrettelagt for både barn ungdom og voksne.
Fint sted med flott beliggenhet. Fungerte veldig bra som ramme rundt et familiearrangement. Gode uteområder. Rom med eget bad, rent og pent.
God atmosfære, nydelige omgivelser, aktiviteter for store og små, kjempegod mat og service av de som jobber der. Et fantastisk leirsted.
Veldig god mat. Det beste leirsted jeg har vært på..Rent og pent overalt. Nydelig naturområde..
Som så mange gonger før er Brandøy et godt sted å være.
Flott plass for ungdom å samles i helger i regi av IMS.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler