facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brandal Hønseri

Brandal Hønseri

Info

Brandal Hønseri produserer egg til Prior, lokale butikker, bedrifter og privatpersoner. Vi tilbyr også poteter, ved og tørket hønsegjødsel.

Historie

Brandal Hønseri ble startet av Aud og Ole Brandal i 1980. Nybygg i 1986.
Årsskiftet 2012/13 tok Aina og Kenneth Brandal over gården. Hønseriet ble forlenget, og ombygd til frittgående høner. Det mest moderne utstyret ble kjøpt inn. Arbeidsdagen til hønene starter kl. 04:00, og de er ferdige å legge egg ca. kl. 07:00. Eggene fraktes automatisk på bånd til pakkerommet hvor noen går til Prior, noen til salg over disk på brett, og noen lagt i 10 pk og fraktet ut til butikker på Stadt, Selje, Åheim og Vågsøy (Se fullstendig liste på bilder). Noen går også til hotell og den lokale lineflåten. Vår produksjon er underlagt strenge regler, og det er årlige kontroller utført av mattilsyn og veterinær. I tillegg tas det regelmessige prøver av egg, fôr og besetning ca. annenhver mnd - Alt for at våre egg skal være av 1. klasses kvalitet. Hver uke hentes eggene som skal til Prior, på Heimdal.

I alle disse årene har Brandal Hønseri hatt mange trofaste stamkunder. Salget foregår vha selvbetjening, noe som fungerer utmerket. Utsalget er alltid åpent.
I tillegg til egg kan en handle ved i 60 L sekk, tørket hønsemøk (ca. 40L sekk, tørket i klimaanlegg), og nå sist kan vi tilby poteter. Potetene skal være av beste kvalitet, store og nypakka. Våre kunder foretrekker uvaska poteter då held dei seg lenger.

Adresse: Beitveit 1, 6750 Selje
By: Selje
Rute: Beitveit 1
Postnummer: 6750


Nærliggende lignende selskaper
Nordre Sandvik Gård Nordre Sandvik Gård 10 km hjorteoppdrett
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler