facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brandr

Brandr

Info

Brandr Gruppen AS er en ledende leverandør av profilartikler, gaver og tekstiler til det norske B2B-markedet.

Historie

Brandr Gruppen er et handelshus med flere satsingsområder. Vi er en totalleverandør av gaver og profilartikler til B2B-markedet.

Fra vårt lager og distribusjonssentral på Lillestrøm driver vi fullsortiment nettbutikker for noen av Norge største virksomheter.

Vi er også distributør og forhandler for en rekke merkevarer, som vi enten har utviklet selv eller som vi importerer og selger til våre retailpartnere i Skandinavia.

Vår ambisjon er å levere kompromissløs kvalitet og skape merverdi for våre kunder gjennom våre innovative produkter.

Brandr er medlem i Initiativ for etisk handel (IEH) og ble kåret til Årets bedrift i profilbransjen 2015.



"Vi gir merkevaren din kvaliteten den fortjener - med et globalt nettverk av anerkjente leverandører og norske lokalprodusenter, finner vi de riktige produktene for deg.Brandr er et lite, men fleksibelt selskap. Det betyr at du som kunde hos oss har tilgang til bransjens mest erfarne rådgivere, uten unødige mellomledd.Vi i Brandr tilpasser oss våre kunders behov. Noen trenger vårt bidrag i ett enkeltstående prosjekt, andre bruker hele vår kompetanse på drift av nettbutikk og spesialproduksjon. Felles for de som har valgt å bruke oss er at de ønsker innovativ produktreklame og personlig oppfølging."
Adresse: Sandakerveien 114A, 0484 Oslo, Norway
Telefonnummer: 24 07 78 00
By: Oslo
Rute: Sandakerveien 114A
Postnummer: 0484


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 08:00 - 17:00
Søndag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: Brandr proff, Påskegaver til ansatte, Profilbekledning, Bærekraftige profilartikler, Aksess & Daylight AS, Profileringsartikler Kristiansand
Anmeldelser
Best på produkter, service og kreativitet. Finnes ikke bedre sted for profilering og gaver. Hadde en terning bestått av 7 sider, hadde det blitt terningkast 7 fra meg.
Alltid utmerket service å få fra vår kontaktperson i Brandr. Han kjenner markedet godt, kjenner oss som kunde og vet hva vi vil ha. En seriøs aktør innen profilmarkedet, som løser utfordringer på strak arm, og gjør sitt ytterste for at vi som kunde skal få produkter vi er fornøyde med. Jeg kan trygt anbefale Brandr til alle som trenger en dyktig, pålitelig og ikke minst hyggelig leverandør av det meste - spesielt innen bedriftsprofilering. Hilsen Anne Kastet, markedskoordinator i Betonmast
Fine paraplyer og flasker, samt god kommunikasjon og kjapp leveranse! Anbefales :-
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler