Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Brannhistorisk Forening Nes

Brannhistorisk Forening Nes

Info

Brannhistorisk Stiftelse Nes

Historie

Brannhistorisk Stiftelse Nes er en organisasjon som ivaretar det gamle utstyret som ble brukt av Aarnes brandværn (Årnes vel) og senere Nes kommunale brannvesen.
Det er ingen personer eller organisasjoner som har økonomiske interesser i stiftelsen, og stiftelsen drives av dugnadsarbeid, gaver og annen støtte.
Selve stiftelsen skal kun sørge for at utstyret ikke blir solgt og at det forblir i Nes kommune.
Alt arbeid med utstyret blir utført via Brannhistorisk Forening Nes, hvor arbeidet er ledet av erfarne mekanikere.

Alle biler / pumper og noe utstyr som er brukt siden starten på Aarnes brandværn i 1928 er ivaretatt, noe som er helt unikt også på landsbasis.
Alle bilene er tidstypiske for den epoken de representerer og gjenspeiler brannmateriellet som ble brukt på landsbygda i Norge fra 1928 til 1980.Brannhistorisk Forening Nes ble startet i 2003, og Vi er i dag omlag 40 betalende medlemmer i alle aldre.
Foreningen skal først og fremst restaurere og ivareta det branntekniske materiellet som eies av Brannhistorisk Stiftelse Nes, men også bidra til å skape et sosialt miljø rundt de gamle brannbilene.
Foreningen deltar også på forskjellige arangementer hvor bilene blir utstillt og det demonstreres i hvordan branner ble slokket med det utstyret som var tilgjengelig i gamle dager

Adresse: Runnivegen 15, 2150 Nes, Akershus
Telefonnummer: 90999958
By: Nes
Rute: Runnivegen 15
Postnummer: 2150


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Brannhistorisk Forening Nes

. Nes åpningstider, plassering. Runnivegen 15 kart bykart, satellitt visning. Brannhistorisk Forening Nes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brannhistorisk Forening Nes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brannhistorisk Forening Nes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler