facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brask og Bramm

Info

Bordreservasjoner restaurant: til: 32 80 92 90
Bordreservasjoner natt: [email protected]
Cocktailbar og gastroinspirert spisested i Drammen.

Historie

Brask og Bramm er i sammen med nattklubben Z en del av huset for gode stunder.
Den ene delen, Brask, er en coctailbar hvor du kan komme innom for et glass eller to, nyte noen småretter og ha det sosialt og hyggelig. Ved midnattstider i helgene dras musikken opp. Dette er byens nye utested for de over 30 år.
Den andre delen, Bramm, er et gastroinspirert spisested hvor du kan spise og hygge deg fra lunsj og utover kvelden i en lun atmosfære. Kjøkkenet har fokus på råvarer, også lokale, og vil lage god og real mat.
Vi vil også tilby et eget Chambre Separé.
I Bramm vil musikken skru opp stemningen ytterligere ved midnattstider i helgene.
Z, som er byens største nattklubb ligger i andre etasje.
Totalt har huset for gode stunder fem barer og tre/fire musikkonsepter.

Adresse: Bragernes Torg 10 , Drammen 3017, NO
Telefonnummer: 32 80 92 90
on.rabz@rotnok
By: Drammen
Rute: Bragernes Torg 10
Postnummer: 3017



relaterte søk: z nightclub, z drammen aldersgrense, z nightclub drammen aldersgrense, brask og bram betydning, lykkebobler brask og bram, z drammen åpningstider, pigen drammen, z drammen 18 år
Anmeldelser
Dårlig dag, eller bare utrolig slapp service. Man kunne skrape gammel mat av bordet selv etter at servitøren hadde vasket bordet. Måten ble servert på møkkete bord, og jeg måtte be pent om hun kunne vaske over bordet før jeg spiste. Et slapt sveip over halve bordet med kluten, ga ikke opplevelsen en direkte pangstart. Stoff sofaen jeg satt i då ut som den aldri hadde møtt en støvsuger i sitt liv. Under bordet sto en hundeskål med vann. Ingen spurte om maten smakte, og alt var ok, slik de fleste gjør. Totalt sett, skittent sted med slapp service, men ganske god mat.
arroganse,ikke la garderoben ut av syn. først tar de pengene dine, så kaster de deg ut som en hund, de oppfører seg som om de er gjester til dyre hvis de ikke liker deg. det er ingen så dårlig service noe sted dette er ikke et sted jeg vil anbefale til noen
Servicen var ikke så ille, men kald burger og lunken fries! Sa ifra om at maten var kald, da vi fikk den tilbake var burgene våre steinharde. Kunne nesten tro de var varmet i micro. Burgerbrødet var nesten blitt som toast !Fikk en burger med bacon og en uten. Lurer litt på kokken egentlig var kokk? Tok lang tid før maten kom, og tok lang tid før vi fikk regningen. Frister ikke til gjentagelse.
Jeg måtte gå inn og spørre om de kunne komme med meny da de bare var 2 stk på middags skiftet. Jeg spiste bare litt focaccia, men det smakte tørt. Tok et par halvlitere. Da jeg skulle betale klarte servitøren å glemme å legge inn øllet i regningen, så jeg var nødt til å si ifra at hallo du serverte meg øl også!
Maten var god, men det var veldig dårlig service. Det i tillegg fra en som tilsynelatende virket som eieren/en av sjefene. De brukte nesten ti minutter på å rydde av noen bord før vi kunne få satt oss, tok lang tid før han kom bort for å ta bestilling og når maten først kom, kom den ene retten fem min etter de to første. Ville jeg dratt hit igjen? Nei mest sannsynlig ikke. Servicen er for meg minst like viktig som kvaliteten på maten.
Utested som etter nytt eierskap bedriver virksomhet i gråsonen utover restaurantbransjen. I tillegg uprofesjonelle ansatte med latterlig dårlig håndtering da 2 venninner ble matforgiftet etter å ha bestilt samme rett som mest sannsynlig kom fra samme dyr. Hadde ikke tatt i stedet om jeg så fikk en million
Veldig sene servitører og treg til å betjene sine gjester, ok burger men ikke noe høydare, forventet mer av både mat og servering , dette er for dårlig
God mat og god service, koselig plass. Tok med hunden vår og satt ute, hun fikk vannskål med isbiter og påfyll senere og en kjøttkake gratis. Absolutt en koselig opplevelse.
Koselig betjening og godt øl
Nydelig mat og svært flott lokale med nydelig stemning. servitørene er ganske hyggelige men virker som noen av dem har litt mindre kunnskap en de andre, men det stopper dem ikke fra å prøve hjelpe deg.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Brask og Bramm med offentlig transport


Bragernes torg 30 meter
1
Bragernes torg 80 meter
1
Bragernes torg 100 meter
61
71
72
73
79
Bragernes torg 130 meter
100
101
251
261
Bragernes torg 160 meter
139
14
37
51
51N
55
56

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brask og Bramm.

Drammen gastropuber

åpningstider, plassering. Bragernes Torg 10 drammen natteliv kart bykart, satellitt visning. Brask og Bramm adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brask og Bramm. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brask og Bramm med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler