facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brasserie Fengselet

Brasserie Fengselet
Adresse: Storgata 9 , Hønefoss 3510, NO
Telefonnummer: 458 07 933
By: Hønefoss
Rute: Storgata 9
Postnummer: 3510



relaterte søk: spisesteder hønefoss, kulturstiftelsen fengselet, rumi hønefoss, lunsj hønefoss, fengselet hønefoss historie, eger hønefoss, restaurant appetit meny, varetekten hønefoss
Anmeldelser
God mat. Særlig satt vi pris på blåskjell og kveiten. Det andre var også godt. Alt i alt en god matopplevelse. Kunne fått vite litt før at det er vanlig å bestille fem retter for to personer. Servicen ellers var rask og oppmerksom. Et sted å dra til om spesielle anledninger om i Hønefoss.
Kanskje noe av det dårligere jeg har opplevd, Jeg er mye rundt og spiser på restauranter og jeg ble anbefalt og prøve Brasserie Fengsel. Jeg kom hit lørdag 8.10.22 og det var veldig trist atmosfære i lokalet ingen bakgrunn musikk, ca 14-18 grader i lokalet så jeg satt med jakke og spiste, ufattelig dårlig servitører uten noen som helst for kompetanse. Dem kunne ingen ting om og servere, dem kunne ingen ting om maten eller drikken. Når vi bestilte mat sier jeg til servitøren at det er veldig viktig at vi får forretten uten sesam frø, og det sier hun ikke er noe problem. Når maten kommer, kommer det med sesamfrø, jeg ber om ny da min kone er allergisk og kan dø, så kommer henne med en ny hvor de bare har pelt ut litt frø og leverer denne på nytt noe som er veldig read flag!! Maten var god så kokken skal ikke ha klage, men hjelper ikke når alt annet ikke er til stedet. Når vi skulle dra så var alle servitørene på kjøkkenet i 20 min så vi ventet lenge med og få betale. og når dem kom ut av kjøkkenet var det ingen hjelp og få så jeg måtte gå i kassa for og betale. Kort oppsummert så var dette som og dra på Trippen Galexy pizza og Kebab og spise bare at dette kostet 1690,- og jeg måtte betale fullpris etter tidenes kjipeste besøk. ikke å anbefale!
Grei mat, jeg fikk god mat sidemannen fikk et stykke and som bare var slintrer og seigt. Hvor personalet ikke ville bytte hennes tallerken. Julemenyens hovedrett med ribbe var en smørje, som visstnok smakte thousand Island dressing. Virket som lite flyt mellom kjøkken og servitører. Ikke overbevist. Går heller over gata.Mat: 2/5
Mat var god. Men bestilte en drink som aldri ble levert. Drinken ble bestilt via tlf på vipps og ble forhåndsbetalt. Når jeg skulle betale for maten så sa jeg ifra at jeg ikke fikk det jeg hadde bestilt og avslaget ble mindre enn summen jeg betalte for drinken. Skuffende løsning på en seriøs restaurant.
God mat, men overraskende lite. Vi var 4 stykker som bestilte 4 hovedretter, og gikk der fra småsulten. Ingen av oss er «storspisere». Det kunne godt vært mer grønnsaker på tallerkenen. Skuffende og veldig dyrt.
Særdeles god mat. Hyggelig og bra service. Kan absolutt anbefales!Mat: 5/5
Vi hadde en hyggelig lunsj i under parasollen. Grei mat. Jr likte ikke sausen så godt. Cæsar. Rask servering. Servitørene gjorde jobben men kunne skrudd på seg selv litt bedre. Stedet har lunsjmeny til kl 16. Greie retter men ikke all verden. Ligger sammen med fengslet. Der er WC. Rullestolvennlig men man må rundt til WC.
Veldig god mat, og en interessant atmosfære. Ikke det rimeligste stedet i byen, men kvaliteten er verdt det var ikke helt fornøyd med is kaken jeg fikk, men er ikke nok til å trekke stjerner for.
Et hyggelig spisested hvor man føler seg velkommen. Nydelig mat og priser til å leve med. Gode viner. Også interesante temakvelder. Anbefales på det varmeste.
Ble kjempe skuffet.Satt ute i et kvarter uten at noen av kelnerne tok kontakt.Vi valgte å gå et annet sted.Clint er et bedre sted
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler