facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brattvåg Fjordhotell

Brattvåg Fjordhotell

Info

Velkommen til en hyggelig opplevelse og et smakelig måltid på Brattvåg Fjordhotell!

Overnatting
Kurs & konferanse
Selskap
Catering
Opplevelser

Historie

Brattvåg Fjordhotell ligger i hjertet av bygdebyen Brattvåg sentrum, i samme bygg som Samfjordskvartalet. Området er kjent for sitt flotte turterreng og sine rike muligheter for fiske og friluftsliv. Hotellet ble opprinnelig bygd i 1947, men har gjennom årene gjennomgått en oppgradering og tilbygging og fremstår idag som et morderne hotell med 37 rom.

Hotellet er også en hyggelig møteplass for ikke boende gjester. Vi har en lun og koselig lobbybar samt en restaurant som satser på ekte matglede, retter produsert med kjærlighet og gode råvarer.

I tillegg tilbys kurs- og konferanse senter til bedrifter og grupper, samt selskapslokaler til private arrangement.

Tidligere het hotellet Brattvåg Hotell, men fra 1 januar 2017 kom det inn et nytt driftselskap og hotellet endret navn til Brattvåg Fjordhotell.

Adresse: Strandgata 48, 6270 Brattvåg, 6270 Brattvåg
Telefonnummer: 4770210555
on.lletoharb@tsop
By: Brattvåg
Rute: Strandgata 48, 6270 Brattvåg
Postnummer: 6270


åpningstider

Mandag: 08:00 - 00:00
Tirsdag: 08:00 - 00:00
Onsdag: 08:00 - 00:00
Torsdag: 08:00 - 00:00
Fredag: 08:00 - 02:00
Lørdag: 08:00 - 02:00
Søndag: 08:00 - 00:00


relaterte søk: brattvåg fjordhotell meny, brattvåg restaurant, brattvåg hotell restaurant, brattvåg camping, brattvåg hotell catering, systra hotel søvik, overnatting brattvåg, brattvåg fotball
Anmeldelser
Som deltaker av et turfølge ble vi møtt av en hyggelig betjening som serverte oss en nydelig middagsbuffé m/ dessert og kaffe. Beklageligvis glemte jeg et skjerf i spisesalen og blir glad om dere kan ta vare på det.Service: 5/5
Litt slitt rom med ingen ventilasjon på bad. Ellers fint.Rom: 2/5
Stille og rolig, kanskje litt for stille og rolig! Vakuum system for bad bråkte veldig. Det svikta også under vårt opphold, noe som førte til bytte av rom. Etter vår smak burde kjøkkenet servere mere enn det som ble tilbudt, i det minste alt som stod i a la carte menyen noe som ikke var tilfelle den ene kvelden vi spiste på hotellet. Hadde ønske om noe annet, men enda opp med burger. Hotellet har i seg selv potensiale, tror vi.
Koselig lobby, og man er omgitt av vakker natur - med både hav, skog, fjord og fjell, og også et av fylkets beste Kulturhus med kino og konsertlokaler innen gangavstand. Kort vei til både flyplass, by og et av norges største kjøpesenter. Dagligvarebutikk, bakeri, bowling og bibliotek i nærheten. Godt egnet til å holde kurs, events og/eller konferanse. NB! Søtpotetsuppa MÅ prøves! :
Trangt og lite rom. Dårlege møbler og senger.Rom: 2/5
Ditte hotellet he tidlegare vore eit hotell som he gått i generasjonar.Men,hotellet he også hatt forskjellege hotell namn opp igjennom fleire årtidar.Ditte er no eit hotell som fleire landskjente artistar he overnatta i.Her er ei koseleg atmosfære,med koselege og i møtekomande betjening / personale.God mat og drikke,med godt og innhaldsrikt Meny val.Brattvåg Fjordhotell liggjer godt og sentralt i Brattvåg Sentrum.Her er også Konferansesal,for bedriftar som trengjer eit Møtelokale å samlast i.
Fint, koselig hotell ved fjorden. Store, rene og pene rom, fin bar og kjempe god frokost, absolutt verd pengene.Rom: 4/5
Meget koselig hotell! Fine rom og veldig hyggelig betjening. Smakfullt innredet vestibyle og fellesarealer. Anbefales!
Fin plass, god mat, hyggelig betjening, sentralt.
Velsmakende kalv vart servert i eit jubileum. Desserten var også god.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler