facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brazfit - Brazilian Fitness Clothes

Brazfit - Brazilian Fitness Clothes

Info

Norwegian company that designs and produces gym clothes with a Brazilian Touch
The only shop in Norway with Limited Edition and 100% handmade products.

Historie

BRAZFIT AS er et selskap som leverer unike, fargerike, høykvalitet trenings og Fitness klær til kvinner og menn.

BRAZFIT AS designer, produserer, eksporterer, importerer og distribuerer varene i alle mulige markedskanaler, og produktene kan i dag kjøpes på nett, i sportsbutikker og treningssentre.

I tillegg til våre fargerike produkter leverer vi også alle modeller av våre standard produkter i standard farger for de av dere som ønsker kvalitetsklær uten våre fargerike mønster og motiver.

Alle varianter kommer i alle kjente standard størrelse (XS,S, M, L, XL, XXL).

Vi tilbyr leggings, tights, sports-bh, topper, bodysuit, jakker, etc. Alt i spennende farger og med høy kvalitet levert direkte fra vår egen produsent og produktutviklingsavdeling.

Produkter

Leggings, tights, sweaters, tank tops, shorts, bodysuits, sports-bra, hoodies, uniform, bikinis



"BRAZFIT er forkortelsen for BRAZillian FITness Clothes. Målet til BRAZFIT er å «fargelegge Norge» og på den måten kunne gi noe tilbake fra opphavet Brasil, med tanke på å skape arbeidsplasser og støtte til sosiale tiltak.BRAZFIT designer og produsere unike, kule fargerike trenings og Fitness klær til norske kvinner og menn i alle aldre, former og fasonger, aktive og mosjonister.BRAZFIT AS designer, produserer, eksporterer, importerer og distribuerer varene i alle mulige markedskanaler, og produktene kan i dag kjøpes på nett, i sportsbutikker og treningssentre.I tillegg til våre fargerike produkter leverer vi også alle modeller av våre standard produkter i standard farger for de av dere som ønsker kvalitetsklær uten våre fargerike mønster"
Adresse: Trollhaugmyra 15, 5353 Straume, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 47462421
on.tifzarb@ecivresednuk
By: Straume
Rute: Trollhaugmyra 15
Postnummer: 5353


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler