facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brekkekjær

Brekkekjær

Historie

Local Business

Etikett

Tett på de gode livskvalitetene
Utbyggeren Inger Lise Syversen er arkitekt og ønsker å skape vår tids versjon av den gamle idyllen på Brekkekjær. Kjernen utgjøres av en liten grend med fritidseiendommer. Hyttene skal ikke ruve. De skal gli inn i omgivelsene både i utseende, beliggenhet, farger og materialvalg så godt det lar seg gjøre.

Det tilbys forslag til arkitekttegnede fritidsboliger som er tilpasset området med vekt på energi og miljø, naturmaterialer og lokale fargetradisjoner som er tilpasset tomtenes kvaliteter. Fritidsboligene kan bygges ut over tid og kan tilpasses universell tilgjengelighet etter behov.

Brekkekjærhaven: Det gamle hovedhuset på Brekkekjær pensjonat vil restaureres og inneholde cafe og bolig. Det vil opparbeides en hyggelig have med aktiviteter til glede for området og tilreisende. Det legges til rette for mulighet for leie av selskapslokale.

Noen få tomter er allerede lovet bort, men de fleste venter på mennesker som vil dele visjonen om sommerlivet på Brekkekjær. Høres dette fristende ut, er det stående invitasjon til en prat med megler (DNB Eiendom, Lillesand) eller eier om hva som er mulig!

Adresse: Brekkekjær Morgansvei 4, 4780 Brekkestø
Telefonnummer: 99353608
on.reajkekkerb@tsop
By: Brekkestø
Rute: Brekkekjær Morgansvei 4
Postnummer: 4780



relaterte søk: Brekkekjærhaven, Gartneri Grimstad, Brekkekjær Pensjonat
Anmeldelser
Trivelig og intimt lokale. God servering av hyggelige folk.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brekkekjær.

Brekkestø lokal bedrift

åpningstider, plassering. Brekkekjær Morgansvei 4 kart bykart, satellitt visning. Brekkekjær adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brekkekjær. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brekkekjær med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler