facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brekkestø bier

Info

Brekkestø biene lever et godt og naturlig liv i skjærgården ytterst på Justøya. Her trekker de blant blomster og trær for å produserer deilig honning

Historie

Skjærgårdshonningen har en frisk og fruktig smak fra den særegne blomsterfloraen fra skjærgården ytterst på Justøya (i hovedsak nektar fra blåbær, bringebær, lind og bjørnebær). I år har det også vært godt med lyng på heiene og svabergene. Lynghonningen har en konsistens og fyldig sødme som en gjerne forbinder med tradisjonell norsk honning.


20% av alle inntektene til Brekkestøbier går til stiftelsen Agathos i Romania. Denne stiftelsen jobber med ungdommer i overgangen mellom barnehjem og selvstendig voksenliv.

Produkter

1 kg glass lynghonning: kr 210,-

1 kg beger lynghonning: kr 200,-

450 g glass lynghonning: kr 100,-

250 g glass lynghonning: kr 60,-

Gavepakke med 250 g lynghonning: kr 100,-

I 2016 ble det dessverre svært lite sommerhonning. Det selges derfor ikke flytende honning eller rørt sommerhonning fra Brekkestøbier i 2016.

Adresse: Brekkestø 6, 4780 Brekkestø
Telefonnummer: 92425717
on.reibotsekkerb@gninnoh
By: Brekkestø
Rute: Brekkestø 6
Postnummer: 4780


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brekkestø bier.

Brekkestø mat- og drikkebedrift

åpningstider, plassering. Brekkestø 6 kart bykart, satellitt visning. Brekkestø bier adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brekkestø bier. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brekkestø bier med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler