facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brekstad Gjestehus

Brekstad Gjestehus

Info

Brekstad Gjestehus åpnet august 2014, har totalt 14 rom for utleie,

Adresse: Skolegata 5, 7130 Brekstad
Telefonnummer: 40521009
moc.liamtoh@faroruanirak
By: Brekstad
Rute: Skolegata 5
Postnummer: 7130



relaterte søk: hovde gård, orland kysthotell brekstad norway, overnatting brekstad, flexbase ørland, ørland kysthotell, sushi brekstad, camping ørlandet, kid brekstad
Anmeldelser
Noe av det værste jeg har vært med på. Koden på døren fungerte ikke, luktet vondt, kjøkkenet som durer hvert 15 minutt, vasken som du kan høre fra alle som bor her samtidig, det er altså helt vanvittig lytt. Folk utenfor som brøler og roper hele natten og en bass som du kan høre riste i veggene. Skittent gulv og skitne vegger. 1/5!
Greit rom, litt dårlig renhold av gulv i kjøkken
Trivelig folk og kosli rom
Flott plass. Beliggende beskjedent midt i sentrum. Vi fikk et flott stort moderne rom, mye bedre enn hotell pga. følelse av personlig velvære Andbefales på det sterkeste, og jeg har ligget på mange hotell pga. jobbsammenheng. Ble rett og slett meget imponert av både pris og kvalitet-:
Ligger sentralt.
Ubetjent overnatting, manglet merking hvor kjøkkenet var, manglet WiFi-kode, slitt, men senga var OK
Rene og fine rom, med god standard. Mye rot med bestilling og betaling, men det ble ordnet opp i raskt. Også mye fyll, bråk og uroligheter på natta og morgenen, dette ble avfeid med at det nok bare var "barnslig fjortis fyll", altså ikke noe å bry seg om.
Syns dt e dårlig service , dæm sir en ting åsså bytte dæm mening eller gir romme til noen andre.
Grei plass når en bare skal sove. Ingen frokost.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler