facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bremnes Seashore

Bremnes Seashore

Info

Bremnes Seashore er ein del av Bremnes Fryseri-konsernet. Verksemda omfattar oppdrett av settefisk og matfisk, samt pakking, foredling og sal av laks.

Historie

Bremnes Seashore sitt mål er å vera leiande på produksjon av ferske kvalitetsprodukt frå laks. Det mest kjende produktet vårt er SALMA.
Me er omlag 365 tilsette, har aktivitet i ti kommunar i Hordaland og Rogaland. Vårt hovudkontor og topp moderne fabrikk er lokalisert i Øklandsvågen i Bømlo kommune. Me produserar i snitt 160 tonn ulike produkt etter strenge krav og med den beste teknologi på marknaden. Med hand om heile prosessen kan me kvalitetssikra kvart trinn og levera den beste kvaliteten. Dette veit marknaden å setje pris på; våre produkter er etterspurt over heile verda.

Me har vore oppteken av gode kommunikasjonar i vårt nærområde er derfor ein aktiv støttespelar i samband med ungdomsarbeid, kultur og idrett i mange lokalsamfunn.

Bremnes Seashore AS er ein av Norges leiande leverandørar av oppdrettslaks. Med lang erfaring, høg kunnskap om oppdrett og nytenking i alle ledd i prosessen, har med utvikla kvalitetsproduktar som er etterpurt over heile verden. Forskning og utviklings prosjekt har gjeve oss dei beste resultata og patenterte produksjonsprosessar som er anerkjent i hele oppdrettsbransjen. Ny teknologi gjer at me produserar produkt med jammnare og høgare kvalitet enn andre produsentar. (Prosjektet var velukka og med ny teknologi produserar Bremnes Seashore produkt med jammnare og høgare kvalitet enn andre produsentar.)

Me også legg til rette for utvikling av kompetansen hos dei tilsette. Over 80 personar har teke fagbrev i fag som akvakultur, sjømatproduksjon og ulike tekniske fag.

Adresse: Øklandsvegen 90, 5430 Bremnes, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 53 42 82 00
on.erohsaes@senmerb
By: Bremnes
Rute: Øklandsvegen 90
Postnummer: 5430



relaterte søk: bremnes seashor sommerjobb, bremnes seahorse, bremnes fryseri, bremnes slakteri, bremnes seashor trovåg, lakseslakteri bømlo, bremnes laks, salmalaks bømlo
Nærliggende lignende selskaper
Clinique Elin Clinique Elin 3 km Opplevde at jeg ble godt mottatt og at behandlingen var god.
Sønstabø, Hallaråkervegen 254 Sønstabø, Hallaråkervegen 254 4 km Heimen vår. Egil, Helena, Jostein E, Casper.
SMART Automation As SMART Automation As 4 km SMART Automation AS has changed name. The new name is Blueday Technology AS.
Mobil dekkservice1 Mobil dekkservice1 4 km Hyggelig, effektiv og rimelig. Anbefales!
Andersen & Valenza Forskaling As Andersen & Valenza Forskaling As 5 km Utføre det meste innenfor betong Industribygg Førstøttningsmurer Grunnmurer Ringmurer...
Anmeldelser
Kjøpte pakke fra denne bedriften hvor det sto lakseloin. Det viste seg å være sidestykke og langt lavere kvalitet enn salmalaks som er et loin stykke Det var ikke loin, men sidestykke. Kvaliteten ikke på høyde med salmalaks
Jeg kjøre neste fisk frra hele norge til europa og inland , så jeg har lit oplevelse med flere bedriften in norge men " seashore er veldig bra med lasting og folk som jobber flink !!!
Det er et godt, ikke stort selskap, men byggingen er i gang. Det er parkering for 6-10 biler. Det er toalett og toalett med dusj. kjøkken og mikrobølgeovn. Snakk russisk. Du kan vente en dag eller mer. Parkeringsplassen er godt opplyst og det er kameraer. De sender raskt. Så langt er det bare tre ramper.
De snakker russisk. Det er parkering for 4 biler. Du må gå 59.792569.5.138929 her for å velge riktig vei. Vær forsiktig, navigering kan føre feil.
En av de beste fiskebestandene i Norge. De snakker russisk. De sender raskt og høflig. Parkering, dusj, toalett, kjøkken. Takk folkens!
Det er alltid orden. Og ganske høy nøyaktighet. Dette stedet appellerte til meg fra første dag.
Et fantastisk selskap, snille mennesker, de laster, de smiler, det er en parkeringsplass, det er toalett og dusj, alt er veldig flott, du kan si at dette er et selskap med stor bokstav.
Jeg likte alt, du kan ta en pause før du laster det er en dusj Du må se på GPS-ruten, den fører deg kanskje ikke rett, du må gå gjennom byen
Bra sted å jobbe
Det er ingen parkering, oppussing pågår, bygging er i gang her. Du kan ikke ta en pause, og det er ingen plasser for lastebiler
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler