facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Breogfjell

Breogfjell

Info

Breogfjell driver fjellføring og kurs i Norge og Alpene i pakt med norsk og alpin friluftslivtradisjon.

Historie

Breogfjell driver fjellføring og kurs i Norge og Alpene i pakt med norsk og alpin friluftslivtradisjon.

Produkter

Topptur, alpine skiturer, klatring, brevandring, fjellturer i Norge og Alpene // Ski touring, alpine guiding, courses and rock climbing.

Adresse: Fjørevegen 22, 6856 Sogndalsfjøra
Telefonnummer: +4757678855
on.llejfgoerb@tsop
By: Sogndalsfjøra
Rute: Fjørevegen 22
Postnummer: 6856



relaterte søk: breogfjell høgruta, brevandring kurs, norgesguidene, klatrekurs romsdal, fjellsportkurs, fjellsportkurs nivå 1, alpinklatring kurs, toppturkurs myrkdalen
Nærliggende lignende selskaper
Visit Sognefjord Visit Sognefjord 311 meter Svaert informativ
Ski Sognefjord Ski Sognefjord 311 meter Ski Sognefjord er skapt for deg som ønsker ein ski opplevelse utenom det vanlige. Lik...
Anmeldelser
Om du vil oppleve mestring, norsk natur på sitt beste og uslåelig utsikt, må dette prøves. Hadde en fantastisk opplevelse med klatring opp og ned Romsdalshornet i helgen, med tindeveileder Ken Pettersen. En trygg og kunnskapsrik guide fra Breogfjell. Med godt utstyr, god informasjon før/underveis og mye naturkunnskap, ble turen både lærerikt og morsom. Turen ga en enorm mestringsfølelse og flere fantastisk opplevelse på veien. Dette må virkelig prøves om man vil utfordre seg selv litt. God fysisk form, nok vann, mat, solkrem, solbriller, gode fjellsko og klær etter vær er å anbefale. God tur
Fin tur på ca 3 km før du tar på stigjern og starter på selve brevandringen på Hauganbreen. Kupert terreng og god stigning før du når brekanten. Husk gode fjellsko og riktig bekledning.
Vi booket Haugabreen-breen og anbefaler dette selskapet og selve turen. Vår guide Osa var flott! Det er en enorm isbre i Jostedalsbreen nasjonalpark Breen betyr isbre på engelsk og den har mange ‘fingre’ som kommer ned i de ulike dalene. Denne turen er ved en av fingrene til hovedbreen. Det er ikke turistaktig og er et fantastisk eventyr. Vær forberedt, dette er en tøff tur og det er best hvis du er i form. Du må bære stegjern, isøks og sele til starten av breen. Turen til breen er ca 2,5-3 km en vei. Den starter flatt, men på slutten er det en rimelig bratt stigning for å komme til breen. Du kan fylle på vann ved en av de mange bekkene på turen. Det er kule planter som bomull og til og med en av de to kjøttetende plantene, se det gule stjerneformede plantebildet. Selve isbreen krever vanntette høye toppsko, den er overraskende våt og gode sko vil forhindre at skoen blir gjennomvåt hvis foten din lander på feil sted hendte min kone. Stegjern kan justeres til de fleste skostørrelser. Jeg var størrelse 12 og hadde ingen problemer. Vi hadde vår 12 år gamle sønn med oss, og det er en flott opplevelse for barn. Han elsker å klatre på breen og muligheten til å bruke en isøks! Kommunikasjonen fra selskapet før turen kan bli bedre. Møt opp på Thon Hotel i Skei litt før kl. 9 for å møte guiden din.
Vi bestilte en tur med Breogfjell fjellguider for å gå tur på Haugabreen i Jostedalsbreen nasjonalpark. Møtepunktet, hvor guiden hentet oss kl. 9, var på Thon Jølster Hotel. Totalt var vi en gruppe på 10, pluss guiden. Sammen med gruppen kjørte vi ca. 20 minutter med bil til startpunktet for turen, hvor guiden overrakte oss nødvendig utstyr dvs. sele, isøks, stegjern og hjelm. Utstyret må bæres av hver person selv i sekken. Turen til breen er ca. 2,5 km, og starter med ca. 30 minutter med relativt flate stier som krysser noen bekker. Etter det fulgte et parti som var litt brattere. Vanntette sko kan absolutt anbefales! Da vi ankom bunnen av breen rundt klokken 11, spiste vi en rask lunsj. Så giret vi oss og begynte å gå. Guiden vår skreddersydde turen til gruppens ferdighetsnivå. På selve breen brukte vi ca. 2,5 timer. Jeg anbefaler absolutt å bruke noen lag og ta med panser og hansker bare følg den detaljerte pakkelisten med Breogfjells e-poster, så går det bra . Vi kom tilbake til hotellet klokken 16, akkurat som forventet. Brevandringen var et av våre absolutte høydepunkter på turen! Jeg kan anbefale dette turselskapet! En stor takk igjen for et uforglemmelig eventyr!
Å gå på Haugabreen var et høydepunkt på turen, og vi er glade for at vi fant Breogfjell-guider. Møtestedet var rett på vår planlagte ferierute, og vandringen var episk. Vår guide Gustav er mannen! Han var veldig kunnskapsrik og fikk oss i sporet veldig raskt slik at vi kunne nyte opplevelsen.
Vi hadde bestilt 3-dagers ruten Sunnfjord Haute. Vi bodde hos fjellføreren vår på veldig fine hytter i Jølstraholmen. Vi hadde en veldig hyggelig og fordomsfri fjellguide som vi hadde det veldig gøy med. Dessverre sviktet været oss litt, så vi kunne ikke gå våre planlagte skiturer som planlagt. De alternative skiturene var også veldig fine og værrelatert fleksibilitet er rett og slett en del av denne sporten. Forholdene tatt i betraktning hadde vi tre veldig fine og varierte turer! Tusen takk igjen til vår flotte fjellfører Njål for de vakre dagene og for at du reddet skihjelmen min!
Forloveden min og jeg bestilte en tur med Breogfjell fjellguider for å gå tur på Haugabreen. De møtte oss på hotellet vårt det eneste virkelig i byen, Thon Jolster for å hente oss. Tilsynelatende var det et problem med den vanlige gruppebilen, så vi endte opp med å kjøre oss til fotturstarten bare 20 min. Det var en noe smal/vind vei, som de fleste veier i Norge! Vi var en gruppe på totalt 4 pluss guiden. Guiden vår fortalte oss at han ikke ser mange amerikanere på turen, så vi var glade for å ha funnet noe utenfor allfarvei!! Vår guide betalte bilavgiften ved en liten ubemannet bomstasjon før parkeringsplassen og vi satte pass på bilvinduet vårt. Det er plass til 10-15 biler. Før turen starter er det et hulltoalett og et piknikbord. Turen til isbreen er ca. 2,5 km, og starter med ca. 30 minutter med relativt flate stier som krysser noen bekker, deretter et steinras som var ganske bratt. Vi måtte krysse en foss noen steder - jeg var glad for å ha en guide da skiltene ikke var veldig klare og det ville vært vanskelig å finne de beste delene av stien for å krysse vannet. Vi ankom breen, spiste en rask lunsj, og så rustet vi opp tok på stegjern og ble spennet opp. Det var litt skummelt for meg...ikke forloveden min å gå opp en isbre, men jeg lærte å stol på stegjernene mine. Guiden vår skreddersydde turen til gruppens ferdighetsnivå og tilbød oss ​​flere muligheter til å gå gjennom tunneler, en blå isgrotte og noen andre "morsomme ruter." Breen endres daglig, så du vet aldri hvilke elementer du kommer til å se. Dette er ikke et av de stedene der alle har det samme Instagram-bildet!! Vi brukte ca. 2 timer på å leke på breen. Du trenger definitivt lag og hansker og vanntette sko støvler. Vi var heldige med været men varierte likevel fra å trenge en lett jakke til en hel vinterjakke/vindjakke. Jeg var takknemlig for at hodebindet mitt varmet ørene mine. Jeg hopper over "støvler"-mandatet på de fleste fotturer, men på denne var jeg faktisk glad for å ha den vanntette ved flere anledninger. Mye gjørme og vann. Og du trenger hansker for å holde isstikkene, ellers blir du skrapet opp som min sta forlovede! All-in, vi møttes kl 9 og kom tilbake til hotellet rundt 17:30. Vi kjørte til Hardanger den kvelden og ønsket at vi ga oss en natt på hotellet å slappe av etter! Vi trodde dette skulle bli en enkel dag, men det var det ikke! Du bruker mye muskler på breen. Virkelig kul opplevelse skjønt. Anbefaler dette turselskapet på det sterkeste!!
Wow! For en dag! Vi elsket vår fottur og tur på Haugabreen! Thor er en erfaren guide og flott selskap. Vi anbefaler dette selskapet på det sterkeste!
vi tok en veldig kul tur gjennom Haugabreen. Vi følte oss veldig komfortable med guiden Tor
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler