facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BRiiF

BRiiF

Info

BRiiF maner fram stemningsfulle og rytmefengslende konserter. Repertoaret er bandets egne låter i tillegg til et herlig utvalg coverlåter fra populærmusikk

Historie

BRiiF maner fram stemningsfulle og rytmefengslende konserter. Repertoaret er bandets egne låter i tillegg til et herlig utvalg coverlåter fra rock, funk og blues sjangre, framført med musikalsk glede og trøkk.

BRiiF er et band etablert med lokale musikere fra Ålesund, Haram og Vestnes, med sans for en stilart med sjel og valg av spennende låter som betyr mye for egen musikalske utvikling. Vokal håndteres med sjel og trøkk, og instrumentalistene er gode - alle med bakgrunn i rock, funk og blues. Bandet har eksistert i snart 10 år.

BRiiF er Bjørn A. Skjelten; trommer, Bendik Valderhaug; gitar, Sven-Bernt Ellingsæter; saksofon, Ingunn Drabløs; vokal, Ivar Holsvik; tangenter, Kjetil Hjelle; bass.

Adresse: Brattvåg
By: Brattvåg


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler