facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bringebærlandet

Bringebærlandet

Info

Velkommen til Bringebærlandet
Bærene du kjøper fra oss kommer rett fra jordet. Gårdsutsalget åpner kl. 10.00 og stenger kl.19.00.

Historie

Østre Torp er et tidligere småbruk på grensen mellom Ås og Frogn. I 2009 leide vi et jordstykke rett utenfor stuevinduet der vi anla bringebærfeltet vårt. I 2014 plantet vi et nytt felt bak låven og har nå til sammen ca. 15 dekar med bringebær.

Hovedsorten vi dyrker heter Glen Ample. Det er en skotsk sort som ble introdusert i Norge rundt 2000. Bærene er store, søte og faste og egner seg til det meste: I dessertskålen med is eller vaniljesaus, til syltetøy og kakepynt og mye, mye mer. Klikker du på bokomslaget til høyre får du noen smakebiter.

Vi har også litt av den gamle sorten som heter Asker. Disse bærene er mindre, men til gjengjeld er de enda søtere. Begge sorter er ypperlig å fryse: Tre en plastpose rundt kurven og sett den rett i fryseren. Når du tiner bærene opp igjen, er de som nyplukket.

Vi er opptatt av å dyrke så miljømessig som mulig. Alt ugress fjernes for hånd uten bruk av kjemiske midler. Vi henger opp luktfeller og fuglekasser for å begrense insektskadene og bruker grønnsåpe og olje til å bekjempe bladmidd og andre skadegjørere. Vi bruker også godkjente plantevernmidler, men i begrenset omfang. Vi informerer kundene om det vi bruker, hvorfor og når. Bruken av midlene er selvsagt avsluttet i lang tid før bærene plukkes.

I tillegg til kunstgjødsel som tilføres plantene via dryppvanning, bruker vi kompost. Alle skuddene som klippes ned på høsten kvernes opp og ligger i varmkompost til det tilbakeføres til feltet året etter. I tillegg til at komposten virker jordforbedrende, tilfører den jorda mikrostoffer som gjør plantene mer motstandsdyktig mot sykdom og skadedyr.

I år starter plukkesesongen i midten av juli. Følg oss på Facebook, der får du nærmere opplysninger om når vi starter opp og mye annet om bringebærproduksjonen vår.

Bærene du kjøper fra oss kommer rett fra jordet. Vi starter plukking tidlig om morgenen. Gårdsutsalget åpner kl. 10.00 og stenger kl.19.00. Fra Oslo er det en drøy halvtimes kjøretur. Bærene våre selges også i Jordbærbua til Stine og Per Fredrik Saxebøl på Klommestein Østre. Der får du i tillegg kjøpt førsteklasses jordbær, grønnsaker og honning.
Vi selger bærene også gjennom nettbutikken God mat på 1,2,3.no og til Eugen Johansen som distribuerer frukt og grønt over hele Østlandet.

Adresse: Østre Torp, Klommesteinveien 52, 1449 Drøbak, Norway
Telefonnummer: 97561135
on.enilno@5ayor
By: Drøbak
Rute: Østre Torp, Klommesteinveien 52
Postnummer: 1449



relaterte søk: bringebærlandet vin, bringebær selvplukk, bringebærlandet åpningstider, salg av bringebær, bringebærlandet dessertvin, selvplukk bringebær frogn, bringebærvin, bringebær til salgs
Nærliggende lignende selskaper
Meny Drøbak Meny Drøbak 2 km Koselig sted Har det meste og mer til , god service er det alltid der . Tusen takk t...
Extra Extra 2 km Smart sted å handle mat snop og andre godsaker her på en søndag. Hyggelige betjening ...
YX 7-Eleven Frogn YX 7-Eleven Frogn 2 km Var i dag innom for påfylling av en kopp kaffe. Damen som var på butikk var nesten si...
Rema 1000 Dyrløkkeveien Rema 1000 Dyrløkkeveien 2 km Ren, ryddig butikk. Godt utvalg og hyggelig personell
Eiketoppen Eiketoppen 2 km Økologisk gård med sesongvarer som bringebær, hageblåbær, surkirsebær, lammekjøtt, ho...
Rema 1000 Drøbak Rema 1000 Drøbak 2 km Siden 1979 har REMA 1000 tilbudt et godt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de...
Haneborg Gård Haneborg Gård 2 km Flotte grønnsaker til en fin pris. Mye godt å finne i butikken, gourmet produkter, me...
Tomtermais - Gårdsbutikk og selvplukk av grønnsaker Tomtermais - Gårdsbutikk og selvplukk av grø... 2 km Flotte grønnsaker til en fin pris. Mye godt å finne i butikken, gourmet produkter, me...
KIWI KIWI 2 km Godt utvalg, stor og ryddig butikk med god service
KIWI KIWI 2 km
Heer Frisør Heer Frisør 2 km Hyggelige og flinke :
Matkroken Matkroken 3 km Veldig praktisk easy accsess søndagsåpen butikk. Ville ikke handlet der som dagligvar...
Anmeldelser
Selvfølgelig gode bringebær, men også spennende produkter som vin i diverse former. Anbefales!
Fantastisk gode bringebær, og morsomt innslag av ymse utvalg i vin laget av bringebær.Service: 5/5
Imponerende kvalitet på bringebær og ikke minst vin av samme bær de har fått 1ste pris for.
Vanvittig gode bringebær!
Noen få edle dråper, men veldig gode bringebær
Veldig gode bær og hyggelig service. Man trenger ikke å plukke bærene selv. Man kan også kjøpe kurver og kasser med bær.
Her kan du kjøpe gode bringebær, og bringebær vin.
Synd det var stengt.
Fantastiske bringebær! Kjøpte en kasse og ikke ett bær måtte kastes!..
Hyggelig sted og gode bringebær
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler