facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Briskeby Stadion

Adresse: Skog Vegen, 2321 Hamar, Norway
Telefonnummer: +4722057500
By: Hamar
Rute: Skog Vegen
Postnummer: 2321



relaterte søk: Briskeby stadion utbygging, Briskeby stadion ny tribune, Briskeby stadion kapasitet, Briskeby Stadion kart, Nye Briskeby stadion, Hamar fotballag, HamKam logo, HamKam Kvinner
Anmeldelser
Flott stadion og godt med kiosk tilbud! Et lite minus er merking, vanskelig å finne feltet du har biler til om du går etter bokstav! Blir knall når hele stadion blir ferdig!
Overfylte latriner, overfylt tribune for bortesupportere og man lurte på om man var kommet tilbake på 80 tallet for å se på fotball. Vanskelig å finne "riktig inngang" så et pappskilt eller annen veileding hadde vært fint. Kameratene var som Kyllingene, stille i fjøset. Har ikke HamKam supportere? Klager ikke over selve kampen.
Fin stadion, innlandets fineste ,slitt kunstgress, men det blir byttet neste år.
Briskeby stadion i Hamar er som kjent hjemmebane til Ham-Kam, og er et flott anlegg som vil bli enda bedre når den nye sittetribunen etter hvert blir ferdig. Anbefaler et besøk i løpet av sesongen, og støtt laget som har klart å komme seg tilbake i eliteserien. Trivelig stadion og anstendig billettpris for en god fotballopplevelse.
En helt grei stadion, men pluss for ordentlig var kaffe.
Deilig å kunne sitte å følge kampen, dårlig med at toalettene var ikke åpent for publikum, men igjen det var lite kamp. Linevel, når hsr mann fadiliteten, syns de bør være mulig å bruke det under oppholdet. Og kaffen kunne ha vært åpent smik man kunne kjøpe noe kaffe eller annet godt.
Kampen var spennende og Kristian Eriksen var god. Men da jeg ville kjøpe is i pausen, ble jeg skuffet. Bare betaling med vipps. Jeg hadde både kontanter og visa. Til ingen nytte. På tide diskrimineringen slutter
Bortefeltet har for liten kiosk og for lite varmmat når det kommer mye folk.
Høyttaler tjenesten hørtes svært dårlig da stemmen var langt nede i bassen! Må endres til neste kamp!
Fin stadion men nok oppgradere nå som ham kam skal spille i eliteserien
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Briskeby Stadion.

Hamar parkeringshus/-plass

åpningstider, plassering. Skog Vegen kart bykart, satellitt visning. Briskeby Stadion adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Briskeby Stadion. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Briskeby Stadion med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler